Angelina Jolie idegösszeomlást kapott?

Rossz hírek érkeztek a színésznőről.

Angelina Jolie idegösszeomlást kapott?

Bár nemrég még arról olvashattál, hogy Angelina Jolie boldog, mert újra szerelmes, ráadásul a Trónok harca egyik szexi sztárjába, most megint rossz hírek érkeztek felőle. Állítólag teljesen összeomlott új filmje, a Those Who Wish Me Dead mexikói forgatásán.

Egy meg nem nevezett forrás szerint a színésznő ijesztően sovány, alig eszik, víz helyett is kávét iszik, és nagyon szomorúnak tűnik.

„Angelina szörnyen néz ki, elkeseredett, leharcolt és végtelenül kimerült. Csak nagyon keveset eszik és tuti, hogy nem megfelelő dolgokat, mert alultápláltnak tűnik. Kis adag gyümölcsöt és magvakat szokott eszegetni, ellenben rengetegszer kávézik, ami miatt nincs étvágya. Nagyon ritkán látni, hogy vizet iszik, szóval az is biztos, hogy ki van száradva. Ez az egész nagyon veszélyes, hiszen napi 12-14 órát dolgozik a kánikulában!” – mondta el az ismeretlen egy amerikai lapnak.

Egyelőre nem tudni a fentiekből mennyi igaz, legutóbb még azt lehetett hallani, hogy nagyon jól érzi magát, mivel a forgatásra hat gyermekét is magával vihette. Gyakran látják őket vásárolgatni vagy együtt enni, nem tűnik úgy, hogy valami baj lenne. Sőt, korábban ezt mondták róla a munkatársai a forgatásról:

„Nagyon barátságos és mindenkinek könnyebbé teszi az egész napos munkát!”

Szerinted mi lehet az igazság?

Még több

Sztárhírek