Kiderült: Ezért balhézik egymással Miley Cyrus és Nicki Minaj

Most megtudhatod a teljes sztorit.

Kiderült: Ezért balhézik egymással Miley Cyrus és Nicki Minaj

Az egész 2013-ban kezdődött, amikor még úgy tűnt, hogy Miley Cyrus és Nicki Minaj jóban vannak egymással, sőt barátok! Együtt fotózkodtak Mike WiLL stúdiójában és minden rendben volt közöttük.

View this post on Instagram

Beauty and The Beast.

A post shared by Mike WiLL Made-It (@mikewillmadeit) on

Ezután néhány nappal Miley két olyan képet is kiposztolt, amin ráphotosoppolta a fejét Nicki testére. A rapper, aki éppen akkor robbantott egy hatalmasat az Anaconda című számával, egyszerűen nem értette a szitut. Úgyhogy kiposztolta Instagramra, azzal a céllal, hátha valaki meg tudja fejteni ezt a furcsaságot. (Tegyük hozzá, ez amúgy Mileynak abban a korszakában történt, amikor normális dolgokat nagyon ritkán csinált…)

View this post on Instagram

No chill ZONE!!!! 😩

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

De amúgy még ebből sem lett különösebb probléma, sőt, egy évvel később, az MTV Music Awardson Miley rajongva beszélt Nickiről és az Anaconda klipjéről. De ugorjunk megint egy évet előre, 2015-be ismét az MTV Music Awards idejére. Ekkor történt, hogy a rapper videóját nem jelölték VMA-díjra, Nicki pedig ezen felháborodott.

„Amikor más lányok olyan videót csinálnak, ami rekordot dönt és befolyással van a kultúrára, akkor ők mind kapnak jelölést. Ha a kliped a nagyon vékony nőket ünnepli, akkor kapsz jelölést az év videója kategóriában” – írta a Tweetjeiben.

Nicki kiakadását pedig az akkoriban még nagyon is botrányhős énekesnő totál magára vette, ezért a New York Timesban készült interjújában elég keményen beolvasott Nickinek. Szerinte nem a testalkatról szólt az egész jelölés, és a rapper csak önzésből volt olyan frusztrált.

„Itt nem arról van szó, hogy egy nálad nagyobb méretű probléma miatt vagy mérges. Ez rólad szólt. Annyi volt az egész, hogy nem tetszett, amiért nem jelöltek díjra” – fejtette ki a véleményét Miley.

Aztán eljött az MTV Music Awards gálája, ahol Nicki a legjobb hip-hop videó kategóriáját megnyerte, a köszönőbeszédében pedig odaszólt Mileynak„ennek a ribinek elég sok mondanivalója volt rólam az újságokban: Miley, mizu?” 

„Hé, mindnyájan ismerjük, milyen ez az ipar, mind adunk interjúkat és tudjuk, milyen durván szoktak ferdíteni” – válaszolt Miley. Bár azért azt jegyezzük meg, hogy a New York Times nem épp a ferdítéseiről híres... Aztán kiderült, hogy a lányok annyira ki voltak akadva egymásra, hogy az est szervezőinek konkrétan távol kellett őket tartaniuk egymástól.

Ismét ugorjunk néhány évet, ezúttal 2018-ba. Miley kiposztolt egy videót, amiben Nicki egyik számára táncol. A vidit persze a rapper is megosztotta, mire az énekesnő Nicki szavait kommentelte a poszt alá: „mizu?”

De ha azt hitted, hogy ez a békülés jele volt, hát sajnos nagyot tévedtél! Idén májusban ugyanis az énekesnő kijött egy új számmal, a Cattitude-del, amiben arról énekel, hogy „szeretlek Nicki, de Cardit hallgatok”. Ezzel utalva Nicki Minaj és Cardi B balhéjára –  ami egy totál más téma.

És bár a fanok teljesen kiakadtak Mileyra, ő később egy rádióműsorban tagadta, hogy beszólt volna a csajszinak a dalban. „Szerintem Cardi és Nicki nagyon különböznek egymástól, ezért mindkettőjüket megilleti a korona. Simán hallgathatsz két előadót, akik hasonló zenei stílusban dolgoznak. Én úgy nőttem fel, hogy Demivel meg Selenával közösen is adtunk ki dalokat, de sosem versengtünk. Például Ariana is az egyik legjobb barátnőm.”

De ez nem volt elég Nicki számára, és nagyon durván visszaszólt Mileynak. „A csaj egy egyszerű kis csirke, aki nem beszélhet össze-vissza a királynőkről. Pedig ezt tette. Különben is, ő kezdte az egészet, amikor tiszteletlenül nyilatkozott rólam egy magazinban minden ok nélkül. Én csak akkor láttam, miután Mike WiLL meg ő kavartak a stúdióban.” 

És ezzel pedig visszatértünk ehhez a képhez:

View this post on Instagram

Beauty and The Beast.

A post shared by Mike WiLL Made-It (@mikewillmadeit) on

Elég szép, keretes szerkezet…

Még több

Sztárhírek