2019.07.31.@ 15.07

Vajna Timi újabb részleteket árult el férje haláláról

Egyre rosszabbul viseli párja elvesztését…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vajna Timi újabb részleteket árult el férje haláláról

Fél évvel ezelőtt hunyt el Andy Vajna filmproducer, Vajna Timi pedig eddig egyáltalán nem nyilatkozott senkinek az életéről, és az érzéseiről. Nemrég azonban két részes interjú készült vele, amiben megdöbbentő őszinteséggel beszélt arról, milyen volt az elmúlt hat hónapja…

Timi az első részben többek között azt is elárulta, hogyan ismerte meg későbbi férjét, és azt is, hogy idén már családot szerettek volna alapítani a filmproducerrel. Azóta megjelent az interjú második fele, amiben újabb részleteket mesélt el Andy Vajna haláláról. Kiderült, hogy a filmproducer cukorbetegsége miatt szívproblémákkal küzdött, és tavaly márciusban már volt egy nagyon súlyos rosszulléte. Timi próbálta rávenni férjét az életmódváltásra, de az mesélte, Andy legfeljebb néhány napig figyelt oda erre, és gyakran evett hajnalban.

Timit nagyon bántja, hogy akkor elutazott külföldre, és nem lehetett ott a filmproducerrel az utolsó napjain, a patológián búcsúzott el tőle. De az interjúban az is elhangott, hogy Andy halála előtt még beszéltek telefonon, és a filmproducer nagyon jó hangulatban volt. „Minden egyes napot úgy élek meg, hogy egyre jobban hiányzik…” – mondta Timi, majd azt is hozzátette, hogy az első három hónap borzalmas volt, még sosem érzett ilyen fájdalmat. A filmproducer özvegye nem szívesen jár el azóta, inkább otthon marad a háziállataival – bár még ott is fél, ugyanis sokszor előfordult, hogy idegenek csöngettek be hozzá. „Bármit is csinálnék, akkor is megszólnánk…” – mesélte a rosszakaróiról.

Andy Vajna özvegyének anyagi helyzete is szóba került a beszélgetés alatt, és kiderült, hogy súlyos problémákkal küzd, ezért sok mindent el kellett adnia, például a filmproducer zongoráját, és a házimozirendszert is, a kocsiját pedig jelenleg is árulja.

Címkék: andy vajna gyász interjú vajna tímea vajna timi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Harry herceg nagyon aggódik a fia miatt

Harry herceg nagyon aggódik a fia miatt

Erről írt nemrég egy cikket.

5 sztár, aki idén tönkretette a karrierjét

Innen lesz nehéz felállniuk...

Meghan születésnapja: ezzel lepte meg őt Harry

Nagyon cuki meglepivel készült a herceg!

Nem hiszed el, miért támadják Katalin hercegnét!

Jól sejted, Meghanhez, illetve annak születésnapjához van köze…

Ezért nem hagyta még ott a Grace klinika sztárja a sorozatot

Pedig Ellen Pompeonak már többször is megfordult a fejében, hogy távozik.

Justin Bieber megindító részletet osztott meg az életéről

Fotókat posztolt egy olyan intim és bensőséges pillanatról, amit feleségével, Hailey Bieberrel együtt éltek át.

Ariana Grande még soha nem nézett ki ennyire jól

Az énekesnő boldogabb, mint valaha!