Jennifer Lopez nagy titkot árult el magáról

Nagyon meg fogsz lepődni!

Jennifer Lopez nagy titkot árult el magáról

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez jelenleg Hollywood egyik legszerelmesebb párosa, az énekesnő csak úgy sugárzik a boldogságtól. A tavaszi lánykérés után sorra halmozza el szerelmét ajándékokkal a népszerű baseball-játékos, amit ő szívesen meg is oszt a rajongóival. Az összes elképesző volt, de Alex következő dobásától egyenesen el fogsz olvadni!

JLo ugyanis nemrég töltötte be az 50. szülinapját, aminek alkalmából egy nagyon cuki videót osztott meg a Youtube-csatornáján Day in my life: It’s My Birthday, azaz „Egy nap az életemből: a születésnapom” címmel.  Ebben láthatod, ahogy A-Rod bekötött szemmel vezeti oda ajándékához a menyasszonyát, ami nem más, mint egy tűzpiros Porsche.

Jennifer annyira meglepődik, hogy hirtelen nem tud mit kezdeni a helyzettel, és csak ennyit mond örömében: „Mi a fene? Mi ez? Nem volt még sosem ilyen autóm. Sőt, nem is vezettem még autót korábban!” Erre nem gondoltál volna, igaz? Pedig ebben a videóban lecsekkolhatod:

Bárhogy is legyen az igazság, Alex annyira cuki vőlegény, hogy mi is elfogadnánk magunknak! Egy korábbi videóban ezt nyilatkozta Jennek: „Szia édes, nagyon boldog születésnapot szeretnék kívánni. Amióta együtt vagyunk, úgy érzem, mintha minden nap szülinapom lenne. Köszönöm mindazt az energiát és inspirációt, amit az életembe hozol.”

Szerinted is nagyon cuki ajándékot adott, vagy azért jobban átgondolhatta volna?

Még több

Sztárhírek