Meghan hercegné még nem látott fotót posztolt terhességéről

Nézd meg, mit tett ki az Instára!

Meghan hercegné még nem látott fotót posztolt terhességéről

A hét elején bombaként robbant a hír: Meghan hercegné a brit Vogue szeptemberi számának társszerkesztője. Harry herceg felesége ráadásul már hónapok óta komoly munkát folytatott a legnagyobb titokban, még várandós volt Archie babával, amikor a projekt elkezdődött.

Az is kiderült, hogy nem ez volt az egyetlen dolog, amivel a terhessége idején foglalkozott, szintén csendben, a fotósoktól távol többször meglátogatta az általa támogatott jótékonysági szervezetet, a Smart Worksöt, akikkel szintén együttműködésbe kezdett. A fő céljuk, hogy a régóta háztartásbeli nők könnyebben térhessenek vissza a munkába, meglegyen hozzá a kellő magabiztosságuk és szakmai tudásuk.

A szervezet sikeressége érdekében Meghan hercegné eldöntötte, piacra dob egy ruhakollekciót dolgozó nőknek, a bevételt pedig teljes egészében a Smart Worksnek ajánlja. A tervezést régi barátnőjére, Misha Nonoo dizájnerre bízta.

Meg most úgy döntött, ideje értesíteni minderről a világot, ezért a Harryvel közös, hivatalos Instagram-oldalán több fotót közzétett. Az egyiken tökéletesen látszik a pocakja, a kép a terhessége vége felé készülhetett. A kezét, mint a 9 hónap alatt szinte végig, ekkor is a hasán pihentette. A még drámaibb hatás kedvéért ráadásul a felvételt fekete-fehér formában osztotta meg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on Jul 31, 2019 at 9:03am PDT

A rajongók egyébként nagyon büszkék a volt színésznőre, a pocakos fotóért pedig egyenesen odáig vannak. Mindössze 17 óra leforgása alatt 355 ezernél is több szívecskével dobták meg a posztot. Nem semmi, igaz?

Még több

Sztárhírek