Így még soha nem láttad Céline Diont

Nagyon dögös képek készültek róla!

Így még soha nem láttad Céline Diont

Céline Dion tutira imádja a divatot: legutóbb például azért került be a lapokba, mert egy párizsi fotózás során extrábbnál extrább rucikban lépett a kamerák elé. Most pedig igazi divatdiktátorként pózol a Harper’s Bazaar Ikonok különkiadásának címlapján.

És hát elképesztően jól néz ki a képeken! Amikből most kiderült, hogy Céline-nek meglepően jól állna a rövid, fekete haj – mivelhogy pont ilyen parókát adtak rá. Az egyik fotón egy irtó különleges designer blézer is van rajta, aminek hosszú uszálya és kivágott vállai vannak. Az outfitből, ami a melltartóját sem takarja, kivillannak a csodás lábai is.

Fotó: Harper’s Bazaar

A másikon egy csíkos ruhába bújt, amit puffos, pöttyös ujjai tettek még különlegesebbé. Céline pedig ezt is simán tudta viselni, ráadásul azonnal topmodellként pózolt a kamera előtt.

Fotó: Harper’s Bazaar

Amúgy az Ikonok kiadásban Céline-en kívül egy csomó más kedvenced is szerepel, hiszen a szám lényege, hogy inspiráló színészek, énekesek és modellek legyenek benne. Idén olyan embereket választottak, akik megváltoztatták az előítéleteket azáltal, hogy ellentmondtak a normáknak, kikerülték az elfogadott dolgokat és minden létező szabályt megszegtek.

Így tehát az énekesnő mellett láthatod a lapban a Hatalmas kis hazugságok színésznőjét, Shailene Woodleyt, Awkwafinát, akit legközelebb A kis hableányban csekkolhatsz, aztán Kate Mosst, Alicia Keyst, Christy Turlingtont, Regina Kinget, Lakeith Stanfieldet, Alek Weket és Devon Aokit is.

Neked bejön Céline új külseje ezeken a képeken?

Még több

Sztárhírek