Kiderült, mekkora kártérítést kell fizetnie Katy Perrynek a lopott daláért

Nem kis összeg…

Kiderült, mekkora kártérítést kell fizetnie Katy Perrynek a lopott daláért

A fanokat eléggé sokkolhatta a hír, hogy Katy Perry a leghíresebb dalát, a Dark Horse-t egy amerikai reppertől lopta. Hétfőn döntött ugyanis úgy a bíróság, hogy a Flame néven futó előadó Joyful Noise című 2009-es száma nagyon is emlékeztet a 2013-as Katy Perry slágerre. 

Az énekesnő egyébként végig tagadta a vádakat, még azt is felajánlotta, hogy élőben elénekli a tárgyaláson a Dark Horse-t, de sajnos a technika közbeszólt, és nem jött össze a performansz…

A bíróság pedig most arról is döntött, hogy mekkora kártérítést érdemel Flame. A rapper egyáltalán nem elégedett az összeggel, míg Katy borzalmasan soknak tartja. Összesen ugyanis a Dark Horse szerzőinek 2,7 millió dollárnyi kártérítést kell fizetniük, ami nagyjából 800 millió forintot jelnet, Flame és ügyvédjei azonban 20 millió dollárt követeltek.

A megítélt összegből 550 000 dollár Katy része, azonban az énekesnő ügyvédjei szeretnének fellebbezni, mivel állításuk szerint Katy csakis a szövegért volt felelős, a per azonban csakis a zenei részek egyezése miatt indult.

Még több

Sztárhírek