Mindent, amit a 13 okom volt új évadáról tudnod kell

Érkezik a harmadik évad!

Mindent, amit a 13 okom volt új évadáról tudnod kell

A 13 okom volt második évada tavaly májusban debütált a Netflixen. És bár nagyon sokan kiakadtak azon, hogy mennyire durva dolgok szerepeltek a részekben (az első évadban ugye Hannah öngyilkosságát mutatták meg teljes valójában, a következőben pedig iskolai lövöldözés és fiúkat érintő nemi erőszak is bekerült a soriba), mégis berendelték a folytatást. Na de mit tudunk a harmadik évadról?

1. Megérkezett az első trailer. Úgy tűnik, eltelt némi idő két szezon között, és a folytatásban ismét meghalt valaki, mégpedig Bryce Walker!

2. A folytatás augusztus 23-án érkezik a Netflixre, és szokás szerint egyszerre kijön az összes, vagyis 13 rész.

3. Hannah Baker már nem lesz olyan fontos karakter, mivel a sorozat készítői úgy érezték, ideje továbblépniük. Inkább a meglévő szereplőkre koncentrálnak, és a köztük lévő kapcsolatokra.

4. Ez pedig azt jelenti, hogy a Hannah-t alakító Katherine Langford nem tér vissza a sorozatba. A színésznő Instagramon búcsúzott el a stábtól, amiben megköszönte a lehetőséget és élete első szerepét.

View this post on Instagram

"Hannah…I love you…and I let you go" Those are the words I was able to say six months ago, and now can finally share with you as my journey on @13reasonswhy has officially come to an END! As most of you know, this was my first ever job and I am so grateful to have had the opportunity to tell Hannah's story so fully in season 1, and to be asked back for a season 2. Thankyou to @netflix @paramountpics @anoncontent , the incredible producers, creatives, cast and crew for making these last 2 years so special. And to all of you here – Thankyou for filling my life with love and light 🙏 This show will always be a special part of my life, and regardless of whether Hannah is there or not, I know that I will continue to strive to do work that is meaningful and has a positive impact – whether that be in film, music, or any other form of art. There is a lot coming up this next year, and I can't wait to share it with you 💖 #hannahbaker

A post shared by KATHERINE LANGFORD (@katherinelangford) on

5. De Katherine nem bánja a távozását, sőt, úgy érzi, már bőven ideje volt annak, hogy Hannah búcsút vegyen a közönségtől és a 13 okom volt szereplőitől.

6. A harmadik évad továbbra is fiatalokat érintő fontos kérdésekkel fog foglalkozni. A cél az, hogy megmutassák a tiniknek, hogyan épüljenek fel a sérelmekből, hogyan tehetik jobbá a világot és hogyan törődjenek egymással.

7. A forgatás tavaly augusztusban kezdődött, amiről posztolt is a cast Instára.

8. Július elején a Netflix bejelentette, hogy az első évad legsokkolóbb jelenetét kivágták az epizódból, mivel túl megrázó volt a nézők számára. Így elég valószínű, hogy a harmadik évadban jobban oda fognak figyelni arra, mennyire naturalisztikusan mutatnak be egy-egy ijesztőbb/felkavaróbb képsort.

Még több

Sztárhírek