Angelina Jolie szexi reklámjáról beszél a fél világ

Nézd meg, milyen dögös a hollywoodi sztár!

Angelina Jolie szexi reklámjáról beszél a fél világ

A fanok nagyon sokáig aggódtak Angelina Jolie testi-lelki egészsége miatt, a válás utáni években folyton arról szóltak a hírek, mennyit fogyott, mennyire szomorúnak tűnik. Szerencsére ez már a múlt, nemrég mi is írtunk róla, milyen szuper formában van. Most újabb bizonyítékát adta annak, hogy sikerült kimásznia a gödörből, a napokban bemutatta vadiúj reklámfilmjét, amiben szexisebb, mint valaha.

A parfümreklámot a sztár kambodzsai otthonában forgatták, alatta a The Troggs 1966-os Wild Thing című slágere hallható. Angie nem viselt a forgatás alatt túl sok mindent, sőt, félmeztelenül is megmutatta magát, valamint szupermenő tetkóit. A videó egy részében az ágyban fekszik, csak egy lepedő takarja el az idomait. A kisfilmet a híres Emmanuel Lubezki rendezte.

Angelina már évek óta együtt dolgozik a francia Guerlain márkával, akik igazi múzsaként tekintenek a hollywoodi sztárra. A színésznő amúgy a reklámfilm hivatalos, pénteki bemutatóján megemlítette 17 éves fiát, Maddoxot, aki Kambodzsában született, mert így szeretett volna mindenkit emlékeztetni arra, hogy 2003 óta alapítványt irányít az országban a jobb egészségügyért és oktatásért.

Exférjéről, Brad Pitt-ről persze nem esett szó, de állítólag már egészen jó a viszonyuk, ha a gyerekek miatt szükséges, akkor telefonon beszélnek egymással, és elvileg találkozni is hajlandóak amennyiben nagyon indokolt…

Még több

Sztárhírek