Hihetetlen, mi történt Katy Perry és Bradley Cooper között

Nézd meg a vicces jelenetet!

Hihetetlen, mi történt Katy Perry és Bradley Cooper között

A napokban zajlik Olaszország partjainál a celeb Google Camp, ami elvileg a klímaváltozásról és a környezettudatosságról szól. Nagyon sok sztár gyűlt most ott össze, hogy kifejezzék, ők bizony törődnek Föld Anyával. Köztük van például a turbékoló, esküvőre készülő álompár, Katy Perry és Orlando Bloom is, valamint a friss szingli Bradley Cooper. Utóbbinak az énekesnő örülhetett a legjobban, hiszen pasija „cserben hagyta”, amikor kisebb bajba került.

Az történt ugyanis, hogy egy alkalommal, amikor hajókázni indult a nagy csapat, Katy egyszerűen nem tudott bemászni a csónakba, túl magas volt a pereme. Már úgy tűnt, le fog csúszni és ráesik a vizes sziklákra a parton. Ekkor azonban ott termett a sármos gentleman, Bradley, aki gyakorlatilag felpakolta Katyt a hajóra. Mindezt a többi sztár, például Oprah Winfrey, röhögve figyelte!

Profimedia – Red Dot

Orlando teljesen lemaradt az egészről, mert éppen úszni volt, percekkel azután ért vissza a csónakhoz, hogy szerelmét megmentette az eséstől a sármos kolléga.

Profimedia – Red Dot

Nem ez volt az egyetlen mókás dolog aznap a képek alapján, érdemes vetni egy pillantást Bradley-re szemből is. A színész annyira tartott attól, hogy leég az arca, hogy felvett egy sapkát, egy napszemüveget, valamint kábé egy teljes flakon napvédőt kent az arcára, illetve az orrára. Hát nem szupercuki?

Profimedia – Red Dot

A sztáros Google tábor amúgy rengeteg kritikát kapott a neten, ezek főleg arról szóltak, hogy az ott parádézó hírességek valójában egyáltalán nem törődnek a környezettel. Sokan például magángéppel érkeztek a helyszínre, azt pedig minden „zöld” tudja, hogy a repülésnél nincs környezetkárosítóbb utazási forma

Még több

Sztárhírek