Meghan nem hívta el a szülinapjára Katalint?

Vajon még mindig rossz a viszony a két hercegné között?

Meghan nem hívta el a szülinapjára Katalint?

Meghan augusztus 4-én töltötte be a 38-at, és az tuti, hogy volt mit ünnepelnie, hiszen szuper év áll mögötte. Idén ugyanis megszületett a kisfia, Archie Harrison, találkozott Beyoncéval, sőt még a Vogue szerkesztőségi csapatához is csatlakozhatott. A férje, Harry pedig hihetetlen cuki üzenettel köszöntötte fel Meget Instán, amiben megköszönte az „elképesztő feleségének, hogy csatlakozott hozzá ebben a kalandban.”

A hercegné szülinapja előtt mindenki azt találgatta, vajon mekkora bulit szerveznek majd Meghannek. Mint kiderült, csak egy laza ünneplésről volt szó, néhány közeli baráttal. A brit Sun nevű lap most azt állítja, hogy egy forrás elárulta nekik, hogy Katalint és Vilmost nem is tervezték meghívni az összejövetelre a Frogmore Cottage-be: „Nem valószínű, hogy Cambridge-éket meghívják vasárnap a hercegné 38-dik szülinapjára.”

Bár az igaz, hogy csak szűkkörű ünneplést tervezett a hercegi pár, mégis furcsa, hogy ebbe a körbe nem tartozik bele Harry testvére és az ő felesége. Az is lehet, hogy Meghanék valójában csak hármasban ünnepeltek, és nemcsak Katalint és Vilmost, de senkit sem hívtak át magukhoz. Persze ezt azért nehéz elképzelni azok után, mekkora babavárót tartott Meg pár hónnappal ezelőtt…

Egyébként Meghan és Katalin kapcsolata a legfrissebb hírek szerint nem is lehetne jobb. A Daily Mailnek egy közeli forrás ugyanis elárulta, hogy Harry és Meg esküvője, később pedig Archie születése közelebb hozta egymáshoz a két hercegnét. Sőt, a két feleség elvileg rendszeresen chatel egymással, Katalin pedig az elejétől fogva igyekszik, hogy Meg jól érezze magát a családban. Hogy ebből mi az igazság és valójában milyen a kapcsolat közöttük, azt csak a royalok tudhatják.

Még több

Sztárhírek