Tovább durvul Kim Kardashian és Taylor Swift viszálya

Mintha Kim Kardashian már direkt akarna kiszúrni az énekesnővel.

Tovább durvul Kim Kardashian és Taylor Swift viszálya

Taylor Swift és Kim Kardashian balhéja évekkel ezelőtt kezdődött, amikor Kim férje, Kanye West megzavarta az MTV díjátadóján Taylor köszönőbeszédét. Az év elején aztán Kim egy talkshow-ban arról beszélt, hogy viszálya Taylorral már a múlté, miközben nem sokkal korábban még kígyónak nevezte az énekesnőt.

Erre később Taylor is reagált, aki azt mondta egy interjúban: „Ha mindig kedves vagy mindenkihez, az nagyon sokszor bajba sodorhat. Növessz gerincet, bízz az ösztöneidben, és tudd, mikor kell visszavágni! Legyél olyan, mint a kígyó – csak akkor harapj, ha valaki rád lép.”

De bármennyire is azt a látszatot keltették mindketten, hogy a harcnak már vége, Kim legújabb lépéséből tisztán látszik, hogy még mindig utálják egymást. Kim ugyanis a húgával, Kylie Jennerrel közösen parfümöt dob piacra, amit terveik szerint augusztus 23-án mutatnak majd be. Először azt szerették volna, hogy április 26-ától megvásárolható legyen a vadiúj illat, pont aznap, amikor Taylor is egy új dallal jelentkezett.

A Kardashian-lány bizonyos gyártási hibára hivatkozva azonban elnapolta a parfüm megjelenését: augusztus 23-ától lesz majd elérhető. Nem véletlenül pont azon a napon, amikor az énekesnőnek megjelenik a Lover című albuma.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Taylor Swift (@taylorswift) által megosztott bejegyzés, Júl 23., 2019, időpont: 2:53 (PDT időzóna szerint)

Persze a fanoknak is teljesen világos, hogy Kim és Taylor még mindig rossz viszonban vannak. Sőt, egyesek szerint Kim ezzel arra akarja rávenni a tinilányokat, hogy döntsenek, mire költik az összespórolt pénzüket – Kim parfümjére, vagy Taylor albumjára. Vajon mi lesz a következő lépés az énekesnő részéről?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés, Aug 4., 2019, időpont: 10:48 (PDT időzóna szerint)

Még több

Sztárhírek