Újabb fotókat posztolt Hosszú Katinka a pasijáról

Többé nem titkolja, hogy mennyire szerelmes Mátéba!

Újabb fotókat posztolt Hosszú Katinka a pasijáról

Még júniusban indultak el a pletykák arról, hogy Hosszú Katinka újra szerelmes, hiszen egyre több olyan képet töltött fel az Instájára, amin sugárzott róla a boldogság, ráadásul Barcelonában le is fotózták őt egy titokzatos pasi társaságában. Persze hamar kiderült, hogy nem másról van szó, mint Gelencsér András úszóedző fiáról, Mátéról, aki az elmúlt években modellként dolgozott.

Azóta persze egyre több dolog kiderült a kapcsolatukról, Katinka édesapja például azt is elárulta, hogy a pár az Iron Lady 30. születésnapi buliján ismerkedett meg, és már akkor egyértelmű volt, hogy nagyon szimpatikusak egymásnak. Hosszú István nemrég arról is mesélt, hogy nem lenne meglepődve, ha lánya 2024-re már anyuka lenne!

De ha ez nem lenne elég bizonyíték arra, hogy Katinka megtalálta az Igazit, akkor az Iron Lady Instája ezer százalékig meg fog győzni erről! Az úszónő eddig ugyanis csupán egyetlen közös képet posztolt Mátéval, a napokban viszont többet is kirakott Instragramra Tokióból, és mindegyiken csak úgy ragyog a szerelemtől – és már nem is titkolja!

Mutatjuk is őket!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sushi 🍣 in Tokyo is life

Katinka Hosszu (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés, Aug 4., 2019, időpont: 11:47 (PDT időzóna szerint)

A közös szelfit egyébként alig három óra alatt már több mint tizenötezren lájkolták, és rengetegen kommenteltek arról, mennyire szép pár Katinka és Máté.

Instagram / @hosszukatinka

Ugye milyen édesek együtt?

Még több

Sztárhírek