Vajna Timi elhagyja az országot?

A filmproducer özvegye új életet szeretne kezdeni…

Vajna Timi elhagyja az országot?

Korábban is olvashattál arról, hogy Vajna Timi úgy tervezi, Amerikába költözik, hiszen a családján kívül már nem köti őt semmi Magyarországra, ráadásul hamarosan megszerzi az amerikai állampolgárságot. Andy Vajna özvegyét nagyon megviselte az elmúlt fél év, amiről eddig nem is nagyon nyilatkozott senkinek, az utóbbi hetekben azonban rengeteg részletet elárult férje haláláról, és arról is, hogy milyen gondokkal küzd.

„A férjem halálával egy álomvilágból egyik pillanatról a másikra visszazuhantam a földre. Nagy lecke ez, de állok elébe: tudom, hogy most nagyon sokat tanulok. Elsősorban arról, hogy kik az igaz barátok és kik nem” – mesélte Timi a Borsnak, aki egyelőre nem tudja feldolgozni a filmproducer halálát, és azt mondja, semmi sem ugyanolyan már Andy nélkül. Ráadásul többször is posztolt arról a közösségi oldalán, hogy úgy érzi, férje jeleket küld neki.

Annak ellenére, hogy sokan irigykednek rá, és azt gondolják, férje rengeteg pénzt hagyott rá, neki egyelőre elképzelése sincs róla, hogy mekkora vagyonnal rendelkezik, azt pedig eddig sem titkolta, hogy sok mindenét eladta anyagi gondjai miatt, az autóját például jelenleg is árulja. „Ha véget ér a hagyatéki eljárás, Amerikába költözöm, ott telepszem le, mert itt minden Andyre emlékeztet” – osztotta meg terveit Timi.

Még több

Sztárhírek