A királyi család egy tagja szerepelni fog az új James Bond filmben?

És még csak nem is ez lenne az első eset!

A királyi család egy tagja szerepelni fog az új James Bond filmben?

Úgy tűnik, Meghan hercegné tényleg óriási hatással van a királyi család életére. Mivel esélyes, hogy egy másik royalt is arra inspirált, hogy belekóstoljon egy kicsit a show-bizniszbe. (Bár tegyük hozzá, hogy ennek ellenére ő maga még csak nem is cameozhatott az idén véget érő egykori sorozatában, a Brilliáns elmékben.)

A The Sun értesülései szerint az történt, hogy Károly herceg épp meglátogatta a legújabb James Bond-film forgatását, ami az utolsó lesz Daniel Craig szereplésével. És hát kiderült, hogy tökre megvan rá az esély, hogy maga a trónörökös is felbukkanhat majd a mozivásznon!

„Szóba került a dolog, amikor a herceg eljött a forgatásra. Most még gondolkozik rajta” – osztotta meg egy, a produkcióhoz közeli forrás a lappal.

És bár ez fantasztikus lenne, mégsem ő volna az első a királyi családból, aki megjelenik a 007-es ügynők oldalán. Emlékszel, hogy néhány éve maga Erzsébet királynő volt olyan jófej, és az Olimpia alkalmából eljátszotta saját magát egy összeállítás kedvéért? Katt a videóra, ha felidéznéd, hogy menőzött a királynő:

„A film készítői imádták, mennyire odáig voltak az emberek a királynő szerepléséért. Szerintem Károly ezt akár még felül is múlhatná. Ő a megtestesítője mindennek, ami brit. Tökéletes lenne egy cameo szerepre, és a világ Bond-fanjai  egyszerűen megőrülnének érte”– tette hozzá az informátor.

Bár azt nem tudjuk, hogy a királynő alakításánál is jobb lenne-e a trónörökösé, ha azt nézzük, mennyire elátkozott volt a film forgatása (rendezőt, írót kellett cserélni, Daniel Craig lesérült, és még sorolhatnánk), egy kis hercegi segítség azért tutira nem ártana. Hát még ha mondjuk Meghan is mellészegődne! (Jó, na, reménykedni lehet, nem? LOL)

Még több

Sztárhírek