Kiborultak a fanok azon, amit Dakota Johnson tett magával

Kicsi a változás, de annál nagyobb a botrány…

Kiborultak a fanok azon, amit Dakota Johnson tett magával

Don Johnson és Melania Griffith 29 éves lánya, Dakota Johnson már hosszú évek óta a reflektorfényben éli az életét. Így a legtöbb rajongója tudta róla, hogy különleges a mosolya: a metszőfogai között egészen mostanáig volt egy pici rés felül. Jól olvastad, csak volt! A sztár ugyanis nemrég valamiért úgy döntött, megcsináltatja a fogait. Ezt egy Bella nevű fan vette észre először, ő a Twitteren fakadt ki ezzel kapcsolatban:

„Csak most vettem észre, hogy Dakota Johnson eltüntette a rést a fogai közül, és emiatt eléggé szomorú vagyok, mert neki szerintem ez olyan volt, mint egy védjegy. Ha viszont így jobban érzi magát, akkor nekem teljesen oké, hajrá királylány!”

A lány tweetje után még nagyon sokat posztoltak a témában, rengetegen adtak hangot csalódásuknak. Nem csoda, hogy így éreznek, hiszen sokaknak van rés a fogai között, ami viszont igazán ritka dolog Hollywoodban. A rajongók azt remélték, Dakota Johnson olyan ikon lesz, mint Madonna vagy Bridget Bardot.

„Valaki tegyen már nekem egy szívességet és photoshoppolja vissza a rést Dakota fogai közé!” – írta egy másik twitterező.

„Ma arra ébredtem, hogy Dakota Johnsonnak nincs többé rés a fogai között. Álomba sírtam magam!” – drámázott valaki más.

Oké, Dakota tényleg cuki volt a réssel, de anélkül is igazán szép. Ráadásul ez az ő arca és mosolya, szóval azt csinál, amit csak akar. A rajongóinak el kellene ezt fogadnia, nem?

Profimedia – red Dot

A színésznő egyébként nem igazán foglalkozik a sok szomorkodó poszttal, inkább a pasijára koncentrál, akivel boldogabbak, mint valaha.

Még több

Sztárhírek