Ő a Victora’s Secret új transznemű modellje

Az modell jelentette be Instagramon a hatalmas hírt.

Ő a Victora’s Secret új transznemű modellje

Kevesebb, mint egy hete kezdtek el terjedni a pletykák, hogy idén elmarad a Victoria’s Secret Fashion Show. A szóbeszédet pedig egyik angyal, Shanina Shaik indította el a Daily Telegraphnak tett nyilatkozatával.

„Sajnos idén nem lesz Victora’s Secret Fashion Show. Nagyon furcsa ez nekem, hiszen az évnek ebben az időszakában szoktam az angyal-szerepre készülni, edzeni. Abban viszont biztos vagyok, hogy a jövőben majd lesz valami helyette. Biztos vagyok benne, hogy dolgoznak a márkán és azon, milyen módon lehetne ezentúl a show-t csinálni. Mert szerintem ez a legjobb show a világon!” – mondta Shanina néhány nappal ezelőtt.

Ehhez képest viszont a Victoria’s Secret most új modellt vett fel, ráadásul nem is akárkit. Valentina Sampaiót, aki ezzel a cég első transznemű modellje lett! A 23 éves lány maga osztotta meg a nagy hírt Instán, méghozzá úgy, hogy épp a VS Pink számára készülő fotózás kulisszái mögött ül egy fürdőköpenyben.

A bejelentésnek nagyon sokan megörültek, így például a szintén VS modell, Lais Ribeiro is, aki egy sor tapsoló emojival reagált a poszt alatt. Egy nappal később Valentina még egy videót is megosztott a fotózásról,amit a #vspink, #diversity és #vstorm hashtagekkel rakott ki.

Valentina alkalmazása egyébként azért is különösen hatalmas lépés a Victoria’s Secretnél, mivel egy évvel ezelőtt a divatmárka vezető marketingigazgatója, Ed Razeknek bocsánatot kellett kérnie a transznemű modellekről alkotott megjegyzései miatt. A közleményben akkor azt írták, hogy „szívesen becastolnánk transznemű modelleket a show-ba. Jöttek már be transzneműek a válogatásra, de ahogy sokan másoknak, nekik sem sikerült. De ez nem a nemükről szólt.”

Bár azt most még nem tudjuk 100%-ra, hogy mi lesz a Fashion Show sorsa, az azért biztos, hogy Valentina megérdemli a gratulációt, igaz?

Még több

Sztárhírek