Ő lenne Kendall Jenner új pasija?

Nem fogod elhinni, kivel jött össze!

Ő lenne Kendall Jenner új pasija?

Mióta Kendall Jenner szakított az (egyik) kosaras exével, Ben Simmonssal, jobb formában van, mint valaha, és szexibbnél szexibb képeket posztolgat magáról az Instájára, amivel nem csak a rajongói, hanem az egyik volt szerelmének a figyelmét is felkeltette. Az beszélik ugyanis, hogy Kendall megint összejött A$AP Rocky rapperrel, akivel még 2016 és 2017 között jártak együtt. A pasit ugyanis nemrég levideózták, amint Kanye West vasárnapi miséjén (igen, jól olvastad) elég érdekesen nézett ex barátnőjére, ezzel pedig be is indította a pletykákat. Csekkold a videót te is, ugye, hogy olyan, mintha lenne köztük valami!

A$AP Rockyt egyébként múlthét pénteken engedték ki a börtönből, ugyanis Svédországban belekeveredett egy utcai verekedésbe. Elég durva, igaz? De rögtön azután, hogy visszatért az USA-ba, két nappal később már ment is Kanye vasárnapi eseményére, amin várható volt, hogy ott lesz a modell exe is. Véletlen lenne?

A hírek szerint amúgy Kendall már nagyon szívesen férjhez menne, ám exével anno is a lehetetlen időbeosztásuk miatt szakítottak, több mint egy év randizás után – ami persze most sem lett jobb, főleg azért, mert a Jenner-lány elfoglaltabb, mint valaha. Mi azért reméljük, hogy a modellcsaj végre megtalálja az Igazit, és nála is hamarosan beindul a babagyár, mint a tesóinál.

Bár valószínűleg nem fogjuk egyhamar megtudni, hogy szingli-e, vagy sem, hiszen utál a magánéletéről nyilatkozni…

Még több

Sztárhírek