Ariana Grande nem is lehetne ennél szerelmesebb

A kapcsolata már szinte Instagram-official lett!

Ariana Grande nem is lehetne ennél szerelmesebb

Nemrég jelent meg Ariana Grande legújabb, Boyfriend című számához készült videoklipje, aminek láttán a fanok azonnal összehozták őt Mikey Fosterrel, akivel együtt dolgozott a dalon. A rajongók legnagyobb örömére pedig az a hír is felröppent, hogy Ari és Mikey tényleg járnak IRL. 

via GIPHY

Szóval az tutira nem szimpla véletlen, hogy júniusban Mikey egy nagyon romi üzenettel köszöntötte fel az énekesnőt a szülinapján. „Te vagy az egyik legfantasztikusabb ember az univerzumban. Remélem a mai napod csak boldogságból áll, amit annyira megérdemelsz. Szeretlek. Boldog szülinapot”– írta. Az egész nem lett volna annyira gyanús amúgy, ha Ari nem azzal válaszol, hogy „aaaannyiiraaaa szeretleeeek” egy csomó emoji kíséretében. Most pedig úgy tűnik, hogy egyre komolyodik a sztárpár között a dolog…Szuper, igaz?

Az Us Weekly szerint ugyanis Ariana és Mikey egyik este a chicagói Siena Tavernben voltak néhány barátjukkal, és Ari anyukájával, Joannal. Ariana és Mikey egymás kezét fogták egész este, bár külön érkeztek”– mesélte az újságnak egy szemtanú. Sajnos kép nem készült róluk, de így is el tudod képzelni, milyen cukik lehettek, nem igaz?

via GIPHY

Még több

Sztárhírek