Felháborító, hogy mit művelt Katalin családja Meghannal

Már megint botrány van a királyi családban…

Felháborító, hogy mit művelt Katalin családja Meghannal

Az utóbbi időben sokat olvashattál arról, hogy állítólag végre elsimult a balhé Katalin és Meghan között, hiszen az anyaság miatt közel kerültek egymáshoz, és a hírek szerint gyakran keresik is egymást. De sajnos még ez sem akadályozta meg Kate szüleit, abban, hogy bekavarjanak Harry feleségének… Biztosan tudod, hogy milyen durva megjegyzéseket szokott tenni Meg családja a hercegnére, ezért meg is szakította a kapcsolatot a rokonaival, az anyukája kivételével. De, ha azt hitted volna, hogy Katalin hercegné családja nyugisabb, akkor tévedtél.

Egy kis háttérinfó: Kate szülei egy party kellékes boltot és weboldalt üzemeltetnek, Party Pieces néven, amit egyébként már nem először vádoltak meg azzal, hogy az éppen közelgő royal családi eseményeket kihasználva árulnak például koronákat, vagy királynős és hercegnős parókákat… Alapvetően nem is lenne ezzel semmi baj, de most kicsit túllőttek a határon, ugyanis Meghan születésnapja környékén olyan tárgyakat kezdtek el árusítani, amik elég egyértelműen a hercegnére utaltak…

Például olyan plakátot árultak, amin a „Happy Birthday Megan!” felirat szerepel, és egy Megre eléggé hasonlító csajsziról tettek rá képet. Ugyan a h betű hiányzik a névből, de így is nyilvánvaló, hogy kiből szeretnének pénzt csinálni Katalin szülei. Persze, totál kiakadtak a neten a rajongók és elég erős kommentek írtak a szülőknek:

„Nem hiszem el, hogy volt képük ilyet csinálni megint.”
„Mindig pénzt akarnak csinálni mindenből. Elég undorító!”
„Még jó, hogy ilyen diszkréten csinálják…”

Szerinted is túllőttek a dolgon, vagy ennyi még simán belefér?

Még több

Sztárhírek