Hamarosan új férfi léphet Vajna Timi életébe

Ráadásul Andy Vajna egyik barátja…

Hamarosan új férfi léphet Vajna Timi életébe

Vajna Timi hat hónappal férje halála után nyilatkozott először arról, hogy min ment keresztül az elmúlt hónapokban, és milyen nehézségekkel küzd. Andy Vajna özvegye azt is elárulta, hogy Amerikában szeretne új életet kezdeni, miután lezárul férje hagyatéki tárgyalása, hiszen itt minden elhunyt szerelmére emlékezteti.

A Bors felkereste Gazsi Gizella jósnőt, aki úgy látja, hamarosan jobbra fordulnak Timi dolgai. „Úgy látom, hogy Tímeának nem olyan kétségbeejtő a helyzete, ahogyan ő azt most megéli. A hirtelen rázúduló magánytól nyilvánvalóan mindent borúsabban lát, de hamarosan minden jóra fordul, és a szerelem is rátalál” – mondta, és azt is hozzátette, hogy Timi Amerikában találkozik majd új párjával, aki egyébként Andy Vajna egyik barátja lesz, egy feltörekvő színész.

A jóslatot természetesen Timi is hallotta, de azt mondja, egyelőre el sem tudja képzelni, hogy újra nyisson valaki felé. „Színészhez pedig biztosan nem mennék feleségül. Furcsa, hogy azt mondja a jósnő, hogy Andy baráti köréből ismerem meg a jövendőbelimet, neki nem sok fiatal színész vagy producer ismerőse volt, szinte csak hetven felettiek… Mindezzel együtt kíváncsivá tett Gizi, jó lenne tudni, hogy mit hoz a jövő. Egyébként, én is érzem, hogy nagy változás jön az életembe. Lehet, hogy Andy küldi nekem azt a férfit”mesélte a Borsnak.

Még több

Sztárhírek