Kylie Jenner férjhez megy?

Úgy tűnik, hogy végre tényleg hozzámegy Travis Scotthoz!

Kylie Jenner férjhez megy?

Kylie Jennerről és Travis Scottról már megszámlálhatatlanul sokszor felröppentek a pletykák, hogy eljegyezték egymást, sőt, már össze is házasodtak. Tekintve, hogy van egy közös kislányuk (akinek hamarosan lehet, hogy kistesója is lesz), ez nem is meglepő. Most viszont eggyel valószerűbbnek tűnik, hogy a Kylie-Travis esküvő hamarosan megtörténik.

A modell nemsokára tölti be a 22. szülinapját, amit egy óriási jachton az olasz partoknál fog megünnepelni. De lehetséges, hogy Kylie még egy ennél is nagyobb eseményre készül? Képzeld, a smink mogult ugyanis kiszúrták a Los Angeles-i reptéren, a gépére pedig egy hosszú uszályú, fehér ruhát pakoltak fel a reptér dolgozói. A rucit persze nem lehet teljes egészében látni, mivel tartóban volt, ahogy egy másik outfit is, ami nagy valószínűséggel egy öltöny lehetett.

Kylie nem egyedül utazott. Ment vele az anyukája, Kris Jenner, a pasija (vőlegénye?), Travis és még Corey Gamble, Scott Disick illetve Sofia Richie. De persze a sztárpár nem hagyta otthon a gyereket sem, szóval a kis Stormi is velük tartott a magángépen.

És bár tök menő lenne, ha a sminkguru lagzija egy jachton lenne, a TMZ szerint a hétvégén még tutira nem hangzanak el a boldogító igenek. Mindezt pedig a Kardashian-klán többi tagjának nyilatkozataira alapozzák, plusz arra, hogy Kylie és Travis szeretnek trollkodni a rajongóikkal, ha az esküvőről van szó…

Szerinted azért lehetséges, hogy Kylie szülinapja után az esküvőt is megtartják?

Még több

Sztárhírek