Rihanna ciki kinézetére nincsenek szavak

Ezt a megjelenést tényleg nem tudjuk hova tenni!

Rihanna ciki kinézetére nincsenek szavak

Rihanna imádja a divatot, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy nemrég a dögös fehérneműi mellett saját ruhamárkát is piacra dobott. Ezért is érthető, hogy mindig alaposan átgondolja, milyen szettben vonuljon végig a vörös szőnyegen, és ha épp úgy akarja, a cicivillantást is bevállalja. Most viszont úgy érezzük, egy kicsit mellényúlt a legutóbbi választásával, amikor a Crop Over nevű fesztiválon rózsaszín tollruhában jelent meg, nézd csak:

Fotó: Profimedia – Red Dot

Fotó: Profimedia – Red Dot

Fotó: Profimedia – Red Dot

Elölről pont úgy festett, mint egy nagy puha tollgolyó, amiből 2 láb lóg ki. De nem is ez volt a legbénább Riri egész szettjét elnézve, hanem a frizkója. A haja ugyanis tincsekre szedve volt feltekerve kisebb csigákba, ami egyáltalán nem állt előnyösen az énekesnőnek. Persze a barbadosi buli lényege, hogy minél színesebb szerkókban partizzanak a résztvevők, de Rihanna idei lookja tuti nem kerülne be az idei év top szettjei közé, sőt…

Főleg azért is fura a rózsaszín flamingó-szett, mert az énekesnő eddig dögösebbnél dögösebb partiszerkóban jelent meg a Crop Overen, így most eléggé alulmúlta önmagát.

2017-ben ilyen gyönyörű és szexi volt a fesztiválon:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Aug 7, 2017 at 1:44pm PDT

2015-ben szintén csodásan festett:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Aug 3, 2015 at 7:49pm PDT

Még több

Sztárhírek