Charlotte hercegnő máris divatot teremt?

Követi az anyukája példáját…

Charlotte hercegnő máris divatot teremt?

Azt eddig is tudtuk, hogy Katalin és Meghan hatalmas divatdiktátorok: mindig lélegzetelállító szettekben jelennek meg a royal család rendezvényein, ezért sokan szeretnének hasonlóan öltözködni, mint a két hercegné – ráadásul vannak olyan elvetemült fanok is, akik óriási vagyonokat képesek erre elkölteni. (Vilmos felesége egyébként a hírek szerint éppen stílust akar váltani, szóval kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a legújabb royal trend…)

Most viszont az is kiderült, hogy Kate lánya, Sarolta hercegnő is követni őket a királyi család inspiráló tagjainak listáján, hiszen annak ellenére, hogy még csak 4 éves, máris divatot teremtett – méghozzá nem is akárhogyan! Ugyanis képzeld, mióta Vilmosék második gyermeke megszületett, jelentősen megnőtt a Charlotte nevű babák száma. Sőt, a hercegnő még Katalin egyik BFF-jét is inspirálta!

Tudod, Sarolta egyik keresztanyja Sophie Snuggs lett, aki régóta közel áll Kate-hez és Vilmoshoz, ráadásul a royal család számos eseményén megjelent, például Meghan és Harry esküvőjén is. Sophie fel is kérte Charlotte-ot koszorúslánynak, amikor tavaly szeptemberben hozzáment Robert Snuggshoz, idén júniusban pedig, mikor megszületett a kislánya, az Amalia Rose Charlotte nevezte el.

Ugye milyen édes gesztus tőle a keresztlánya felé?

Még több

Sztárhírek