A hírnévért házasodó influenszerek esküvője tényleg kamu volt!

Már az elejétől fogva gyanús volt, hogy két hónap után összeházasodott Tana Mongeau és Jake Paul…

A hírnévért házasodó influenszerek esküvője tényleg kamu volt!

Nyilván te is olvastál róla, hogy július végén szinte a semmiből jött a hír, hogy két népszerű influenszer, Tana Mongeau és Jake Paul összeházasodtak, mindössze pár hétnyi járás után. A dolog már akkor többeknek gyanús volt, még Jake testvérének, a híres youtubernek, Logan Paulnak is, aki szintén nem értette, mi volt ez a gyors Las Vegas-i esküvő.

Az amerikai BuzzFeed most azt írja, hogy bár valóban készültek fotók az esküvőn, amit tényleg megtartottak Vegasban, nagyon úgy néz ki, hogy az egész csak egy reklámfogás volt, és a hírnév miatt csinálták. A lap azt írja, Jake Paul látványosan unottnak nézett ki a szertartás alatt, ami után szinte azonnal távozott. Sőt, mégcsak nem is újdonsült feleségével lépett le, hanem egyedül.

View this post on Instagram

i’m probably gonna be posting wedding photos longer than we’re married for but i felt like i had to start with these- these photos were taken minutes after someone literally threw an entire drink at us at the fucking altar. obviously, like everything happening at this wedding- that wasn’t apart of my plan (or any ideal for a regular wedding). but somehow amidst all of the chaos and cameras, we grabbed eachother’s faces and the second we both locked eyes and smiled… it made it all better. everything was okay. if not, better. it kinda set the tone for everything we’ll go through together. probably not easy, or conventional, but throughout all of the chaos, if we can just grab eachother, the world stops spinning for a second. i’m never really prepared for what might be thrown at us but i’m happy i get to deal with it with my best friend by my side. it’s a beautiful thing that every single time someone wants to take the power away from us and put us down, we are able to come together and let positivity & love help us power through that. i wouldn’t have wanted to marry you in any other unconventional fucked up way, Jake. I love you. 7.28.19. ❤️ (apologies in advance for the amount of pictures i’ll post over the next week)

A post shared by tanamongeau (@tanamongeau) on

Aztán az is kiderült, hogy a szertartás ellenére jogilag nem is házasok, ugyanis nem adták be igényüket Nevada államban a házassági anyakönyvi kivonatra, márpedig anélkül papíron nem is számítanak házasoknak.

Mindezek után Tana végre kamera elé állt és mintegy mellékesen megemlítette, hogy ő és Jake jogilag valóban nem házasok, de a legjobb, hogy ezt azzal indokolta meg, hogy nem akarta, hogy ez a jogi kötelék hátráltassa a szerelmüket. Végül gyakorlatilag még azt is elismerte, hogy jól jött a promózás saját reality-jének, de hozzátette, mindezektől függetlenül kapcsolata Jake-kel igazi, és valóban együtt vannak és szeretik egymást.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by tanamongeau (@tanamongeau) on

Még több

Sztárhírek