Az új Ariel is megszólalt a film körüli botrányról

Halle Bailey reagált az őt ért támadásokra.

Az új Ariel is megszólalt a film körüli botrányról

Mostanra már biztosan te is hallottál róla, hogy a Disney A kis hableányt is élőszereplős filmmé fogja átdolgozni.  Ursulát ha minden igaz  Melissa McCarthy, Eric herceget pedig Harry Styles fogja alakítani. Ficánkát a kis Jacob Tremblay, Hablatyot pedig Awkwafina kelti majd életre.

Ariel szerepére pedig Halle Baileyt, egy afro-amerikai énekes- színésznőt választották. A net teljesen kiakadt a döntésre, és elhatározták, hogy egyenesen bojkottálni fogják a filmet, a véleményüket pedig a #NotMyAriel hashtaggel jelölték meg.

A Disney csatornája, a Freeform viszont azonnal a színésznő védelmére kelt, plusz Ariel eredeti hangja is Halle mellé állt. Jodi Benson a Florida Superconon mondta el a véleményét: nem számít, hogy nézünk ki kívülről, milyen színű a bőrünk, milyen az akcentusunk, magas vagy vagy vékony, túlsúlyos vagy sovány, vagy épp milyen a hajad színe. A feladatunk az, hogy elmondjunk egy történetet.”

Eddig tehát tényleg mindenki elmondta, mit gondol az ügyről, kivéve azt az egyet, akit valóban érint a dolog. Halle egészen mostanáig egyáltalán nem kommentálta az esetet. Most viszont a Fiatal Hollywood Ereje Gálával kapcsolatban a Variety készített vele egy interjút, amiben végre ő is megosztotta a véleményét a botrányról.

„Olyan érzés, mintha álmodnék, nagyon hálás vagyok, és nem figyelek oda a negativitásra. Szerintem ez a szerep sokkal nagyobb nálam, nincs rá befolyásom. Viszont csodálatos élmény lesz. Nagyon izgatott vagyok, hogy részese lehetek.”

Így nyilatkoznak az igazi hercegnők, nem igaz?

Még több

Sztárhírek