Durva, amit Selena Gomezről mesélt a barátnője

Emlékszel még a lányra, aki az énekesnő vesedonora volt? Már szóba se állnak egymással…

Durva, amit Selena Gomezről mesélt a barátnője

Két évvel ezelőtt Selena Gomeznek súlyos autoimmun betegsége miatt veseátültetésre volt szüksége, barátnője, Francia Raisa pedig úgy döntött, hogy az énekesnőnek adja egyik veséjét, és ezzel megmentette az életét. Szóval okkal lehetett feltételezni, hogy örökre szóló szoros barátság van közöttük de képzeld, nemrég kiderült, hogy közel egy éve nem beszélnek egymással.

A Star magazin szerint Sel barátnője eléggé megharagudott, ugyanis az énekesnő az orvosok tanácsa és tiltása ellenére is folyton bulizik és alkoholt iszik, ami egy vesetranszplantáció után nem a legokosabb dolog. Francia Raisa szólt is emiatt Selenának, hogy vigyázzon magára, mert az egészségét kockáztatja, de ő állítólag nem hallgat rá.

A Gossip Cop viszont azt írta, hogy a héten látták együtt a két csajszit, akik simán lehet, hogy épp a fenti problémák miatt ebédeltek együtt, hogy átbeszéljék a dolgokat és kibéküljenek. Szuper lenne, ha sikerülniük túllépniük ezen a konfliktuson, és persze azt is reméljük, hogy Sel hallgat barátnője tanácsára, és vigyáz az egészségére…

Még több

Sztárhírek