Valóra vált Ariana Grande gyerekkori álma

Sőt, egyből kettő is!

Valóra vált Ariana Grande gyerekkori álma

Az tuti, hogy Ariana Grandénak mostanában nincs oka panaszra, hiszen amellett, hogy (állítólag) újra rátalált a szerelem, nemrég kettő gyermekkori kedvencével is találkozhatott – sőt, együtt is dolgozhatott velük! Kíváncsi vagy, kikért volt oda kiskorában Ari?

Az első példakép nem más, mint Jim Carrey, akivel a Most nevess! című tévéshow új évadának forgatásán ismerkedett meg. Képzeld, az énekesnő kapott egy apró szerebet a sorozatban. Ari az Instáján azt írta, nem talál szavakat erre a pillanatra, és Jim még sokkal különlegesebb ember a valóságban, mint képzelte.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

there aren’t words. ☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️i’ve been staring at my screen and no words do this moment justice. thankful for the most special experience of my life. nothing is crazier than getting to work with and spend time with someone whom you’ve idolized and adored since before you could speak. actually, what’s even crazier is discovering that person to be more special and warm and generous in person than you ever could’ve imagined. i get to make a tiny appearance on the hilarious and deeply moving show Kidding next season. this was a DREAM of an experience. thank you thank you thank you Jim and thank you Dave for having me. i have so much more to say but words actually can’t …. cover it.

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés, Júl 31., 2019, időpont: 10:37 (PDT időzóna szerint)

A napokban pedig újabb álma vált valóra, ugyanis Chicagóban csatlakozhatott Barbra Streisandhoz a színpadon a „No More Tears (Enough Is Enough)” című számra. Az érdekesség ebben egyébként az, hogy sokak szerint ez a dal ihlette Ari „Thank U, Next” számát is.

A fanok egyébként totális megőrültek a duettért, és ezerrel osztják meg a koncerten készített videókat a neten. A fellépésről természetesen Ari is lőtt egy közös fotót az Instájára, és annyit írt hozzá: „Örökre őrizni fogom ezt a pillanatot.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

cherishing this moment forever @barbrastreisand

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés, Aug 6., 2019, időpont: 8:25 (PDT időzóna szerint)

Ugye milyen szuper, hogy ilyen sok álma valóra válhatott? Főleg azok után, hogy milyen nehéz éveken ment keresztül ex szerelme halála után. 

Még több

Sztárhírek