Elmarad Jennifer Lopez esküvője?

Érdekes fordula lenne…

Elmarad Jennifer Lopez esküvője?

Jennifer Lopez és Alex Rodriguez kapcsolata olyan, akár egy Disney mese. Nem elég, hogy A-Rod szuper cuki módon kérte meg Jen kezét, ráadásul nem is akármilyen gyűrűvel, de még az énekesnő szülinapján is remekelt ajándékszerzés terén. Bár felmerültek olyan pletykák, hogy a sztárpár már titokban összeházasodott, most mégis az a legújabb infó, miszerint egyszerűen nincs idejük erre.

Hogy micsoda? Igen, jól olvastad! A Gossip Cop nevű hírportál szerint ez az állítás azonban kétséges. Az eredeti pletyka ugyanis arról szól, hogy JLo újabban annyi megkeresést kap, ami nem teszi lehetővé neki, hogy esküvőt szervezzen, A-Rod pedig a TV-s karrierjét szeretné kicsit beizzítani. Sőt, egy közeli bennfentes szerint állítólag Jennifernek elege van abból, hogy Alex kontrollálni szeretné, mikor és milyen ajánlatot fogadjon el!

Egy másik közeli ismerős viszont nem tud ilyen megkeresésekről, sőt, a baseballjátékos is szépen építi TV-s karrierjét. Na, de kinek higgyünk? Tényleg van okunk arra gondolni, hogy valami elromlott az álompár életében?

Az igazság az, hogy Jenék nem ezt mutatják a közösségi médián. Az énekesnő láthatóan annyira odavan a pasijáért, hogy egy korábbi Insta kommentben „gyönyörű macsónak” nevezte őt. Sőt, Alex is szívesen büszkélkedik barátnője nemzetközi karrierjével, amellett, hogy a közös pillanataikat is mindig megosztja a világgal.

Te mit gondolsz erről? Szerinted is kamu a hír, ugye?

Még több

Sztárhírek