Hatalmas dobásra készülnek a Trónok harca készítői!

Csak most az HBO helyett a Netflixen.

Hatalmas dobásra készülnek a Trónok harca készítői!

A Trónok harca tavasszal véget ért, így a sorozat alkotóinak is új meló után kellett nézniük. David Benioffnak és Dan Weissnek pedig elég simán ment az álláskeresés: brutális szereződést kötöttek a Netflix-szel! Képzeld, egy több évre szóló, televíziós és filmes megbízást kaptak a streaming szolgáltatótól, méghozzá hatalmas összegért. A Hollywood Reporter szerint egészen pontosan 200 miliió dollárról, vagyis majdnem 60 milliárd forintról van szó!!

Amúgy az egészben az a durva, hogy már a GoT alatt szereztek maguknak új feladatot: a Lucasfilm (mármint a Disney) számára fogják megírni a legújabb Star Wars-trilógiát. Mert igen, három trilógiával még nem húztak le elég bőrt szegény Skywalkerekről…Tehát irtó elfoglaltak lesznek a srácok.

Na de vissza a Netflixhez: a deal több szempontból is nagy hír a filmiparban. Egyrészt, mert ez azt jelenti, hogy az alkotópáros mostantól otthagyja az HBO-t, akikkel már több, mint egy évtizede álltak szerződésben. Másrészt pedig azért, mert így – szintén a Hollywood Reporter értesülései szerint – így nem fognak olyan aktívan dolgozni a Trónok harca spin-offján, amit ugye már forgatnak is.

Az még ugyan nem derült ki, hogy pontosan milyen filmet vagy sorit tervez David és Dan, de az tuti, hogy valami nagyon izgalmas projekttel fognak készülni. Kíváncsi vagy, mi lesz az?

Még több

Sztárhírek