Kylie Jenner mindenkit átvert?  

Úgy tűnik, mégsem lesz esküvő…

Kylie Jenner mindenkit átvert?  

Kylie Jenner nagyon ügyesen tudja titkolni a dolgokat, ha a magánéletéről van szó, például a Stormival való terhességét is csak az utolsó pillanatban jelentette be. Néhányszor már villantott gyémántgyűrűt és hívta férjnek a szerelmét, így jogosan hitték azt a rajongói, hogy Travis Scott már tuti eljegyezte. Ám ebben sem lehetünk biztosak egészen addig, amíg a Jenner-lány maga be nem jelenti a nagy hírt.

Most újra felröppent a pletyka, hogy Kylie és Travis nemsokára összeházasodnak, és ezúttal egy fehér ruha adott okot a találgatásokra. A lesifotósok ugyanis kiszúrták, amint a Los Angeles-i reptéren a sztár magángépére egy hosszú uszályú, fehér ruhát pakolnak be a dolgozók. Sőt, Kylie, Travis és Stormi mellett a család többi tagja is felszállt a gépre, ami pedig simán jelenthetné azt, hogy mindenki a titkos lagzira tartott együtt.


Az amerikai Cosmopolitan újságírója viszont most felhívta a találgatók figyelmét arra, hogy Kylie biztos nem hagyná, hogy a menyasszonyi ruháját úgy szállítsák, hogy kilóg az alja. Sőt, az amerikai TMZ és az Entertainment Tonight forrásai is tagadták, hogy közeleg az esküvő. „A szülinapja miatt utazik Olaszországba, biztosan nem megy férjhez ezen a nyaraláson” – állítja a bennfentes.

A sztárlány amúgy is imád trollkodni a médiában és félreérthető jeleket küldeni a rajongóknak, így simán lehet, hogy most is hasonló a szitu. De ha ezek után mégis kimondanák a boldogító igent, azon tuti mindenki meglepődne.

Még több

Sztárhírek