Taylor Swift sokkoló vallomást tett Kim Kardashianről

Volt pár nehéz pillanata a West házaspár miatt…

Taylor Swift sokkoló vallomást tett Kim Kardashianről

Három éve kezdődött Taylor Swift és Kim Kardashian balhéja, és bár a popsikirálynő az év elején egy talk showban szerette volna elhitetni mindenkivel, hogy a dolognak már hivatalosan is vége, azért a legutóbbi húzása alapján úgy tűnik, hogy nem feltétlenül igaz, hogy kibékültek volna egymással…

Addig is, amíg várjuk a friss híreket a viszályról, elhoztuk neked Taylor legfrissebb interjúját, amiben arról is mesélt, hogy milyen hatással volt az életére, amikor a Kim-Kanye ügy miatt támadták őt: „A nyilvános megalázás, amikor emberek milliói azt mondják rád, hogy ’törölve vagy’, nagyon elszigeteltté tesz. Nem hiszem, hogy sok ember van, aki megértené, milyen az, ha millióan utálnak téged, méghozzá elég hangosan” – mondta az énekesnő. „Ha azt mondod valakinek, hogy ’törölve’, az nem olyan, mint egy TV shownál. Egy emberi lényről beszélünk. Ha ennek a személynek sok ilyen üzenetet küldesz, értheti úgy, hogy fogja be, tűnjön el, de akár azt is jelenheti, ’öld meg magad’” – tette hozzá. Durva lehetett, igaz?

Taylor egyébként valóban vissza is vonult egy időre a Reputation albuma megjelenése előtt, és nem is nyilatkozott senkinek sem. Aztán rájött, hogy rendet kell raknia az életében. „Rájöttem, hogy át kell alakítanom az életemet, mert teljesen elvesztettem a kontrollt. Tudtam, hogy zenét akarok írni róla, mert ez volt az egyetlen módja annak, hogy túléljem. Ez volt az egyetlen esélyem arra, hogy megőrizzem a mentális egészségemet és közben el is meséljem, milyen érzés átesni egy ilyen megalázó dolgon” – árulta el.

Azóta pedig már egy újabb lemezt is összerakott, szóval úgy tűnik, tényleg sikerült rendbe jönnie.

Még több

Sztárhírek