A norvég hercegnő inkább influenszer akar lenni

Igen, ez tök komoly.

A norvég hercegnő inkább influenszer akar lenni

A norvég hercegnő, Märtha Louise a negyedik a királyság örökösödési sorrendjében, most viszont lemondott annak a lehetőségéről is, hogy valaha ő üljön a trónra. És hogy miért? Ennél abszurdabb okot kitalálni sem lehetne: influenszer szeretne lenni!

Märtha Louise, aki kifejtette, hogy mostantól az üzleti életben nem kell őt hercegnőnek szólítani, egyre jobban a spiritualitásra koncentrál, a nézeteit pedig a social médián szeretné közkinccsé tenni. Pénzért. Idén a royal-influenszer amúgy néhány hónapja épp, hogy a hercegnői státuszát kihasználva turnézott Norvégiában motivációs beszédeket tartva, amiben a pasija is csatlakozott hozzá. Shaman Durek Verrett saját magát „lélek hackernek” nevezi, és olyan sztároknak ad tanácsot, mint például Gwyneth Paltrow. (Bár ez persze nem jelent semmit: te is tudod, milyen furcsaságokban hisz a színésznő.)

A kis körútjukat egyébként nagyon kreatívan „A hercegnő és a sámán”-névre keresztelték. (Érteeed?) És azzal az ígérettel vágtak neki, hogy a résztvevők felfedezik „azt a bölcsességet, amellyel megismerhetik a bennük rejlő istenséget.” A turné azonban inkább kiakasztotta az embereket, mivel nagyon nem tetszett nekik, hogy Märtha Louise a royal címét használja fel kereskedelmi célokra.

Így a hercegnő igazi influenszerhez méltón Instagramon jelentette be, hogy a legutóbbi hibájából tanulva elveti a titulusát, amikor épp spirituális vezetőként munkálkodik.

View this post on Instagram

Det har vært mange diskusjoner om min bruk av tittel i kommersiell sammenheng i det siste. Det at jeg brukte Prinsesse i tittelen på min turné, har jeg sagt tidligere at jeg er veldig lei meg for, og det står jeg fortsatt ved. Det var et feiltrinn og jeg skjønner at det provoserer når prinsessetittelen blir brukt på denne måten. Diskusjonene er noe jeg har tatt seriøst, og i samarbeid med min familie har vi funnet ut at det er best at vi gjør noen endringer. Vi har derfor i fellesskap kommet fram til at jeg bruker tittelen prinsesse når jeg representerer Kongehuset, gjør mine offisielle oppdrag i inn og utland og i private sammenhenger. Jeg skal fra nå av ikke bruke min prinsessetittel i kommersiell sammenheng. Det vil si at jeg i alle kommersielle sammenhenger, bruker kun Märtha Louise. Dette opplever jeg som en god løsning der det blir et tydelig skille mellom min næringsvirksomhet og min rolle som representant for Kongehuset og at jeg dermed har skapt rom for større frihet i min næringsvirksomhet. #livsendringer #livet @martha.louise.intuitive

A post shared by Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) on

„Ahogy korábban is mondtam, nagyon sajnálom, hogy a hercegnői címemet használtam a turnémon. Hiba volt, és megértem az emberek rosszallását. A családommal együtt közösen arra a döntésre jutottunk, hogy mostantól csak akkor használom a titulusom, ha a királyi házat képviselem, kereskedelmi kontextusban viszont nem. Ebben az összefüggésben csak simán Märtha Louise-nak fognak hívni” – írta.  És hogy megerősítse az influenszeri pozícióját, létrehozott egy új Insta-oldalt, amin kizárólag a spiritualitással kapcsolatos dolgokat osztja meg.

Még több

Sztárhírek