Szexuális zaklatással vádolják Katy Perryt

Egy közel tíz éves eset üt vissza most az énekesnőre

Szexuális zaklatással vádolják Katy Perryt

Josh Kloss férfimodell, aki Katy Perry-vel dolgozott a Teenage Dreams című dal videoklipjén, nemrég azzal állt a nyilvánosság elé, hogy az énekesnő szexuálisan zaklatta őt. Josh tegnap kiposztolta az Instájára, hogy 2 évvel a Teenage Dreams forgatása után, 2012-ben részt vett Johnny Wujek jelmeztervező születésnapi buliján, ahol a szintén meghívott Katy szexuálisan megalázta őt. Egészen pontosan az énekesnő lehúzta a nadrágját és a partin résztvevőknek mutogatta a péniszét.

View this post on Instagram

You know. After I met Katy, we sang a worship song, “open the eyes of my heart” She was cool and kind. When other people were around she was cold as ice even called the act of kissing me “gross” to the entire set while filming. Now I was pretty embarrassed but kept giving my all, as my ex was busy cheating on me and my daughter was just a toddler, I knew I had to endure for her sake. After the first day of shooting, Katy invited me to a strip club in Santa Barbara. I declined and told her “I have to go back to hotel and rest, because this job is all I have right now” So I saw Katy a couple times after her break up with Russel. This one time I brought a friend who was dying to meet her. It was Johny Wujek’s birthday party at moonlight roller way. And when I saw her, we hugged and she was still my crush. But as I turned to introduce my friend, she pulled my Adidas sweats and underwear out as far as she could to show a couple of her guy friends and the crowd around us, my penis. Can you imagine how pathetic and embarrassed i felt? I just say this now because our culture is set on proving men of power are perverse. But females with power are just as disgusting. So for all her good she is an amazing leader, hers songs are mainly great empowering anthems. And that is it. I continued to watch her use clips of her music videos for her world tour and then her dvd, only highlighting one of her male co-stars, and it was me. I made around 650 in total off of teenage dream. I was lorded over by her reps, about not discussing a single thing about anything regarding Katy publicly. And a couple interviews they edited and answered for me. So, happy anniversary to one of the most confusing, assaulting, and belittling jobs I’ve ever done. Yay #teenagedream I was actually gonna play the song and sing it on ukele for the anniversary, but then as I was tuning I thought, fuck this, I’m not helping her bs image another second.

A post shared by Joshkloss (@iamjoshkloss) on

„Boldog évfordulót a legbántóbb, legborzasztóbb és legundorítóbb munkának, amit valaha csináltam” – írta a modell. Az időpontot tekintve az eset egyébként nem sokkal azután történt, hogy az énekesnő elvált akkori férjétől, Russell Brandtől. Kloss azt írta a posztjához: „Manapság mindig csak arról van szó, hogy a férfiak hogyan zaklatják a nőket, miközben ez fordítva is igaz. A hatalommal bíró nők éppen ugyanannyira undorítóak tudnak lenni.” 

Természetesen a sajtó azonnal ráugrott az esetre és az első kérdés – teljesen érthető módon – minden újságíró részéről az volt, hogy a modell miért várt ilyen sokáig a felszólalással. Kloss erre azt nyilatkozta, hogy eleinte akkora volt a sokk, hogy nem tudott mit kezdeni a történtekkel, később pedig átgondolta a dolgot és rájött, hogy azt semmiképp sem szeretné, hogy úgy tűnjön, csak pénzt akar kicsikarni a popsztárból. Az évek alatt viszont egyre inkább zavarta, hogy nem mondta el, hogyan képesek emberek visszaélni a hatalmukkal, ezért úgy döntött, mégis megnyílik.

Bár a modell azt nyilatkozta, hogy nagyon hálás a lehetőségért, hogy beválogatták a klip szereplői közé és sokáig próbált hűséges maradni az énekesnőhöz, ez tovább már nem működik. „Azt akarom, hogy mindenki lássa, még egy olyan embernek is nehézséget okozott elmondani a történteket, mint amilyen én vagyok és azt is szeretném, hogy tudjátok, engem sosem érdekelt a pénz, az sokkal inkább, hogy megsértették az önbecsülésemet és megaláztak és, hogy ezt mindegy mikor, de el kell mondani.” 

Ez azért elég durva, nem igaz?

Még több

Sztárhírek