Fogyókúrás tablettát próbáltak eladni Meghan hercegné nevével

Visszaéltek a róla készült képekkel is.

Fogyókúrás tablettát próbáltak eladni Meghan hercegné nevével

Meghan hercegné akkor is botrányba keveredik, amikor konkrétan nem csinál semmit. Most éppen azért cikkeznek róla a brit lapok, mert egy fogyasztó tablettát gyártó cég visszaélt a róla készült képekkel. Olyan kampányt indítottak, amiben azt állították, Meghan az ő terméküket szedte Archie baba születése után, hogy minél gyorsabban visszanyerje régi alakját. Hogy még rosszabb legyen a dolog, még kitalált idézeteket is tettek a képek mellé, amik így hangzottak:

„A terhesség után a testem elveszítette a formáját, de ezzel a keto tablettával visszanyertem az alakomat.”

„Egész életemben nagyon oda kellett figyelnem a súlyomra, hiszen Hollywoodban nagy nyomás nehezedik az emberre, hogy fiatal és szép legyen.”

Már ez is elég vérlázító, de a kapszula gyártói ennél messzebbre mentek. Egy másik szövegben azt állították, Meghan hercegné személyesen vett részt a termék kifejlesztésében, ezért ajánlja minden nőnek.

A hirdetések egy sporttal és fogyókúrával foglalkozó oldalon futottak, ott vette észre őket a Sun magazin egyik újságírója, aki azonnal értesítette erről a palotát. Ezt amúgy később a royalok szóvivője meg is köszönte neki.

Meghan személyesen nem kommentálta az esetet, de tuti, hogy eszébe nem jutna ilyen termékekhez adni a nevét. Már csak azért sem, mert feminista nőként biztosan nem sürgetne más nőket, hogy fogyjanak le a szülés után, amint lehet. A terhességi plusz kilók teljesen természetesek, és a szoptatási időszak alatt egyébként sem ajánlott a fogyókúra.

Még több

Sztárhírek