Radics Gigi szakított a pasijával

Eddig tartott a szerelem.

Radics Gigi szakított a pasijával

Radics Gigi tavaly tavasszal, 3 és fél év után éppen amerikai útja előtt szakított akkori barátjával, nem sejtve, hogy nem sokáig marad szingli. Az Egyesült Államokban ugyanis ismét meghódították a szívét. A pasi nem volt más, mint a Bahamákról származó Kai Strachan.

Az énekesnő sokáig nem vallotta be, hogy tényleg együtt vannak, de később már nyíltan vállalta a kapcsolatukat. Nem volt könnyű együtt lenniük, hiszen Gigi Magyarországon él és dolgozik, míg Kait Los Angeles-be kötötte a munka. Pár találkozást leszámítva szinte nem is látták egymást. Emiatt a lány most, egy évnyi távkapcsolat után úgy döntött, nincs tovább és szakított a sráccal.

 

View this post on Instagram

 

#ilovethisguy #tbt #la #cali #beverly_hills #model #actor #newprojectsontheway @kgroovyy #photobymybrother @rt.tamas

A post shared by Gigi Radics (@gigiradics) on Jul 19, 2018 at 6:39am PDT

„A külön töltött idő sok mindent megváltoztatott mindkettőnkben. Távolodni kezdtünk egymástól, egyre kevesebbet kerestük a másikat. Amint ezt észrevettem, azonnal felhoztam neki a témát, mert nem szeretem kerülgetni a dolgokat” – kezdte Gigi a Story magazinnak. „Ha úgy vesszük, igazából a telefonomba voltam szerelmes” – folytatta.

Gigi szerint tulajdonképpen együtt mondták ki, hogy vége, ami felszabadító érzés volt. A fiatal sztár úgy gondolja, az elmúlt egy évben sokat tanult önmagáról, bizonyos dolgokról már másképp vélekedik.

„Kai mellett megnyíltam, szembesültem saját magammal. Azzal, hogy mire vágyom egy kapcsolatban, és büszkén vállalom, hogy a vágyaimból nem engedek. Bárki is lesz a következő férfi az életemben, nagyon meg kell majd dolgoznia értem” – mondta a lapnak.

Az énekesnő felüdülésnek érzi a szingliséget és azt mondja, most egy darabig tuti nem fogja keresni a szerelmet.

Még több

Sztárhírek