Sosem látott kép került elő Meghanról és Katalinról

A fotó még 2014-ben készült!

Sosem látott kép került elő Meghanról és Katalinról

Hetek óta mindenki a brit Vogue szeptemberi számáról beszél, méghozzá azért, mert nem más volt a vendégszerkesztője, mint Meghan hercegné. Pedig képzeld, nem ez volt az első magazin, aminek részt vett a munkálataiban. A népszerű életmód blogja vezetése mellett még 2014-ben csatlakozott a U Magazine csapatához, és írt egy cikket a napszemüvegekről, aztán persze pózolt is a lapszámmal.

A címlapon pedig nem más szerepelt, mint későbbi sógornője, Kate Middleton. Durva egybeesés, ugye?


Harry és Meg egyébként pár évvel a fotó elkészülése után találkoztak, szóval ekkor az ex színésznő ekkor még nem tudhatta, hogy ő és Katalin egyszer majd családtagok lesznek… Ahogyan azt sem, hogy mindenki arról fog beszélni, vajon kedvelik-e egymást? Vannak, akik azt állítják, hogy közelebb kerültek egymáshoz Archie születése óta, mert Vilmos felesége mindenben támogatja Meghant, és nagyon gyakran beszélnek – míg máshol éppen arról cikkeznek, hogy Katalin és férje inkább elnapolják a nyaralásukat, csak ne kelljen találkozniuk Megékkel.

Nos, a teljes igazságot csak a royal család tudja, de az tuti, hogy sok minden történt velük és köztük, mióta ez a fotó elkészült!

Még több

Sztárhírek