Ijesztő fotót posztolt magáról Kendall Jenner

Az tuti, hogy nem sűrűn oszt meg ilyen képeket.

Ijesztő fotót posztolt magáról Kendall Jenner

Kendall Jenner tesója, Kylie a napokban ünnepelte a 22. szülinapját, aminek alkalmából édesapja megosztott pár gyerekkori képet róla. Na jó, az igazsághoz hozzátartozik, hogy Caitlyn Jenner először Kendall kiskori fotóit posztolta az Instáján, ami miatt persze szét is szedte a net azonnal. Ettől függetlenül a sztárlányoknak valószínűleg jólesett nosztalgiázni a régi fotók láttán, és talán ezért is lehet, hogy Kendall most megosztott két, nagyjából 20 éves fotót magáról

 

Ezzel megtörte az Instagramján tőle megszokott félmeztelen és szexi fotók sorozatát. De nem ez az ijesztő a legutóbbi posztjában, hanem maga a kép tartalma: Kendall párévesen, morcos arccal pózol egy baseballütővel a kezében és cumival a szájában:

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

???

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés, Aug 14., 2019, időpont: 10:34 (PDT időzóna szerint)

De ami még ennél is furcsább és talán a legérthetetlenebb a képen, az az elmosódott, fekete szemfesték a kislány szeme alatt. Úgy tűnik, családi szokás, hogy a Kardashian-lányok ilyen korán kezdik a sminkelést. Kimet rendszeresen támadják is amiatt, hogy az ötéves North szája ki van rúzsozva vagy éppen a szemhéja világít a neon tustól.

 

Hailey Bieber egyébként viccesen megjegyezte kommentben, hogy semmi sem változott Kendallban, és a hozzászólást csaknem 10 ezren lájkolták. Te mit gondolsz, felfedezel azért egy kis különbséget?

Még több

Sztárhírek