Hivatalos: Ő Rihanna titokzatos pasija

Már nem tagadhatja le!

Hivatalos: Ő Rihanna titokzatos pasija

Eddig csak sejthetted, hogy Rihanna Hassan Jameel szaudi üzletemberrel jár, hivatalosan viszont soha sem vállalták fel a kapcsolatukat.  Éppen ezért már évek óta mennek a találgatások, hogy vajon tényleg egy párt alkotnak-e. Sőt a lesifotósok célpontjai lettek, ugyanis mindenki őket akarta lekapni egy titkos randin. Emlékszel, amikor néhány kép kiszivárgott arról, hogy csókolóznak? Aztán tavaly nyáron az a pletyka is felröppent, hogy szétmentek, ugyanis kiszivárgott egy újabb lesifotó arról, ahogy a nyaralásukon veszekednek.

Most viszont úgy tűnik, minden rendben, hiszen nemrég szuper romantikus vacsira mentek Riri anyukájával, és az egyik tesójával a Mason étterembe Santa Monicában. Egy titkos forrás pedig három magazinnak is elmesélte, hogy mi történt: a People-nek , az E!-nek, és a Us Weekly-nek. „A Manson étterem tengeri kínálatát ették, illetve steaket, és boroztak meg koktéloztak. Nagyon cuki együtt a pár, ölelgették egymást. Sokáig maradtak, egészen sötétedésig”.

Egyébként utolsó alkalommal egy nyaralásukon fotózták le őket, amikor Olaszországban jártak júniusban.

Szóval ezek után lehet, hogy kicsit hivatalosabbra veszik majd a figurát, és többet mutatkoznak majd együtt. Egyszer egyébként megkérdezték az énekesnőt, hogy van-e barátja és erre csak annyit mondott, hogy akit érdekel, írja be a Google-be. Elég ütős válasz, ugye?

Még több

Sztárhírek