Vadonatúj fordulat Miley Cyrus válásában

Vajon tud még ennél is tovább bonyolódni a sztori?

Vadonatúj fordulat Miley Cyrus válásában

Még alig egy hét telt el azóta, hogy kiderült, Miley Cyrus és Liam Hemsworth szakítottak, de máris kezdenek eldurvulni a dolgok… Szóval bármennyire is nagy love storynak tűnt kettőjük kapcsolata, mostanra inkább tragikus lett. Legutóbb arról olvashattál mindenhol, hogy Liam alkohol- és drogproblémái miatt váltak külön az útjaik, ráadásul a színész volt az, aki nem akart dolgozni a házasságukon egy terapeuta segítségével – azaz már le is mondott kettőjükről.

Most azonban itt az újabb fordulat!

via GIPHY

Képzeld, a két sztár barátai egymás ellen fordultak, vagyis teljesen már állítanak a sztoriról. Míg Miley ismerősei a fenti történetet mesélik, addig a Liamhoz közel álló személyek tagadják az egészet, és azt mondják, az énekesnő hűtlensége szakította szét őket. „Ez is csak egy újabb próbálkozás Miley részéről, hogy elterelje a figyelmet a hűtlenségéről, és a felháborító viselkedéséről a közelmúltban” – mondta a színész egyik ismerőse. Szóval valószínűleg az sem tetszik Liam haverjainak, hogy az énekesnő nem fogta vissza magát, és nyilvánosan csókolózott Brody Jenner exével, Kaitlynn Carterrel Olaszországban…

Ki tudja, mi derül még ki, igaz? Mi már nem lepődnénk meg semmin… De azért reméljük, hogy sikerül rendezni a kapcsolatukat, még akkor is, ha már nem folytatják tovább párként.

Még több

Sztárhírek