Az idei év eddig legdurvább celebszakításai

Csekkold le, kik vannak a listán!

Az idei év eddig legdurvább celebszakításai

Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Olyan szép love story lehetett volna az övék, ugye? Rossz hírünk van, egyelőre úgy tűnik, hogy mégsem lesz az! Miley és Liam lassan tíz éve jött össze, ám akkor az eljegyzést követően hosszú időre szakítottak. Aztán megint egymásba szerettek, és tavaly decemberben már a házasság is megvolt. Egy hete viszont Miley közölte, válni akar… A pletykák szerint azért, mert nem bírta elviselni férje alkohol- és drogfüggőségét.

Camila Cabello és Matthew Hussey

Nyár elején derült ki, hogy Camila szakított a pasijával, Matthew Hussey-val. De ez azért már gyanús is volt, hiszen nem sokkal ezelőtt jelent meg Shawn Mendes-szel közös klipje, amiben csak úgy izzott köztük a levegő. Egy hónap sem kellett, hogy felvállalják, valóban egymásba szerettek. Szegény Matthew!

Bradley Cooper és Irina Shayk

Bradley és Irina éveken át volt Hollywood egyik álompárja, még egy édes kislányuk is született, Lea. A sztárpár azonban nemrég szakított, állításuk szerint azonban a legnagyobb barátságban váltak el az útjaik. Továbbra is szeretnék együtt nevelni gyereküket, ezért úgy döntöttek, nem költöznek túl messze egymástól.

Pete Davidson és Kate Beckinsale

Már az is durva volt, hogy összejöttek! Ariana Grande ex pasija nem várt sokat a szakításuk után, szinte azonnal lecsapott a nála jóval idősebb, szuperszexi színésznőre. Végül, ha lehet hinni a pletykáknak, Kate volt az, aki kiadta az útját. Úgy tűnik, beleunt a játékba…

Adele és Simon Konecki

Adele 2011-ben szeretett bele ebbe az amerikai pasiba, akitől egy évvel később kisfia született, Angelo. 2016-ban a legnagyobb titokban házasodtak össze, az egész csak egy évvel később derült ki. Így volt ez a szakításukkal is. Bár a világ idén tavasszal szerzett tudomást róla, a barátok szerint már rég nincsenek együtt.

Emma Roberts és Evan Peters

Az Amerikai Horror Story sztárjainak kapcsolata nagyon viharos volt, ám ennek ellenére mindenkit meglepett, amikor idén tavasszal szakítottak. Julia Roberts unokahúga nem szomorkodott sokáig, gyorsan lecsapott Kirsten Dunst exére, Garrett Hedlundra.

Lady Gaga és Christian Carino

Mindenkit nagyon meglepett, amikor tavasszal kiderült, Lady Gaga újabb vőlegényével szakított. Ezúttal Christian Carinót tette lapátra, állítólag azért, mert a pasi túlságosan nyomulós és féltékeny volt. Később mindenki azt hitte, az énekesnő Bradley Cooperre vetett szemet, mert annyira jól működött köztük a kémia közös filmjükben, a Csillag születikben. Ez nem volt igaz, ráadásul Gagának azóta új pasija van.

Még több

Sztárhírek