Hivatalos: Ekkor lesz Justin Bieberék második esküvője

Végre megtörténik!!!

Hivatalos: Ekkor lesz Justin Bieberék második esküvője

Mióta Justin Bieber és Hailey Baldwin tavaly a titkos őszi esküvőjük után bejelentették, hogy lesz még egy, sokkal nyilvánosabb lagzijuk is, a fanok ezerrel várják a sztárpár (második) Nagy Napját. Volt is már pár dátumról szó, de végül mindig csak halogatták a dolgot, legutóbb például Justin mentális problémáira hivatkozva. Azt mondták, majd akkor foglalkoznak ezzel, ha Biebs tovább lendül a problémáin, és újra lelkesen bele tudja vetni magát a szervezésbe.

Nos, a TMZ bennfentesei szerint végre nem kell tovább várnunk, ugyanis megerősítették a pletykákat arról, hogy szeptemberben meglesz a második esküvő is – valószínűleg az első házassági évfordulójuk környékén. Vagy lehet, hogy pontosan aznap? „Justin nagyon jól van, és a kreativitása is szárnyal, nem is lehetne boldogabb!” Szóval úgy néz ki, tényleg bevált nála a terápia. Ráadásul ha hihetünk a híreknek, a napokban ki is küldik a meghívókat!

Ha pedig bizonyítékot keresel arra, hogy az énekes és felesége totálisan odavannak egymásért, és alig várják életük (második) legfontosabb napját, akkor csekkold Justin Insta-posztját a modellről, amiben azt írja, Hailey a legjobb dolog, ami történhetett vele, és mindennap újra beleszeret. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I fall more in love with you every single day. You are the greatest thing that has ever happened to me. I would be lost with out you. #wifeyappreciationday

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés, Aug 15., 2019, időpont: 4:05 (PDT időzóna szerint)

Még több

Sztárhírek