Minden, amit a Szüzekről tudnod kell

Intelligens, értelmes, kritikus és elemező – csak néhány dolog, ami Szűzként jellemez. De még csomó izgi infó vár rád a cikkben!

Minden, amit a Szüzekről tudnod kell

A te hónapod:

Augusztus 23 – Szeptember 23.

Milyen is vagy igazán?

Igazi intellektuális személyiség vagy, ezért csillapíthatatlan a tudásvágyad. Mindent elemzel, analizálsz és persze előfordul, hogy kritizálsz. Imádod magad körül a rendet, a te szobád még tinikorodban is tip-top állapotban volt! Mondjuk ez nem is meglepő, tekintve, hogy elképesztően maximalista vagy, és a majdnem tökéletessel sem elégszel meg. Ezt magaddal szemben a mindennapokban az egészséges életmód követésében gyakorlod: példaértékű az elköteleződésed!

Egyszemélyes hadsereg

Nem zavar, ha egyedül kell lenned, sőt olyankor töltődsz fel. Társaságban viszont hihetetlenül jól alkalmazkodsz (nyilván szuper lakótárs vagy!), mindenkivel kedves vagy és bájosan elcsevegsz még egy ismeretlennel is. A barátaid nagyon szerencsések, hiszen tájékozottságod miatt te adod a legjobb tanácsokat!

Jöhet a herceg?

Irtó magas a a mércéd, így ha összejössz valakivel, az tuti, hogy már szinte tökéletes. Bár fülig szerelmes vagy a pasidba, mégis nehezen mutatod ki az érzéseidet a szégyenlős, szemérmes természeted miatt. De ha egyszer megnyílsz, bármelyik srác számára te vagy maga a főnyeremény: nálad odaadóbb és gondoskodóbb társat keresve sem találhatna.

Pörgés ezerrel

Folyton van valami elintéznivalód, állandóan teszel-veszel még a szabadidődben is. A rengeteg energiádat legszívesebben a melóban éled ki. Örömmel tölt el egy-egy jól elvégzett feladat, imádod a munkád, szeretsz hasznos lenni és mindent a lehető legjobban elvégezni. Simán pályázhatnál nemcsak a hónap, de az évtized dolgozója címre is!

3 jegy, akivel működik a kémia: Rák, Oroszlán, Bak

3 jegy, akit messzire kerülj el: Kos, Mérleg, Nyilas

3 sztár, akik szintén Szűz: Beyoncé, Keanu Reeves, Cameron Diaz

Még több

Sztárhírek