5 dolog, amiben a Szüzek jobbak a többi csillagjegynél

Te is a Szűz jegyében születtél? Akkor most ideje megtudnod, miért nyerted meg a horoszkóp-főnyereményt!

5 dolog, amiben a Szüzek jobbak a többi csillagjegynél

Dumakirálynő

Ha egyszer beindul benned a dumagép, akkor aztán nincs megállás! Imádsz beszélni, és mivel elképesztően tájékozott vagy, bármilyen témában otthonosan mozogsz. Filmek? Ökokatasztrófa? A hetvenes évek hippikultúrája? Kardashianék? Nem gond. Mindenről tudsz beszélni legalább egy pár mondatot. És ha leküzdöd a lámpalázad, akkor akár nagyobb közönség előtt is!

Ambíció a köbön

Míg mások sokáig azt sem tudják, mit kezdjenek magukkal az életben, te már tízéves korod óta tudod, hogy mik a céljaid. Pontosan eltervezed, hogyan fogod megvalósítani az elképzeléseidet. Az anyagiaktól a (jövendőbeli) otthonodig a benne lévő emberekig mindent kitaláltál, és mindent megteszel azért, hogy mindez így is történjen.

A leghűségesebb barát

Atyaég, de szerencsések a barátaid! A világon mindent megbocsátasz nekik, hiszen ha egyszer megszeretsz valakit, akkor az illetőhöz 110%-osan lojális vagy. Rád mindig számíthatnak a szeretteid!

Mindig igazad van…

…és soha sem tévedsz. Nem unod már? Irtó megterhelő lehet, hogy az a sok tudást, ami a fejedben van (főleg, hogy ha egy számodra fontos dologról van szó), szinte minden szituban be tudod dobni. De komolyan: nincs még egy olyan csillagjegy, aki többször mondhatja – ráadásul jogosan! –, hogy „Én megmondtam”.

Szeretetben verhetetlen

Hatalmas szíved van, ami az odaadásoddal kombinálva igazi főnyereménnyé tesz téged. Soha semmit nem csinálsz félgőzzel, és ebbe totálisan beletartozik az is, ha szeretsz valakit. Páros lábbal ugrasz bele a szerelembe is, hogy teljes szíveddel gondoskodhass a másikról.

Még több

Sztárhírek