6 rossz szokás, amivel 30 éves korodra fel kell hagynod

Így a lehető legjobb formádat tudod majd nyújtani!

6 rossz szokás, amivel 30 éves korodra fel kell hagynod

Felnőttnek lenni irtó nehéz, ezért nem is csoda, hogy kábé a 20-as éveid arra mentek rá, hogy kitaláld, ki is vagy, mit akarsz az élettől meló- és pasitéren… Meg úgy általában, hogyan legyél igazán önmagad. De a 30-hoz közeledve te is kezded úgy érzeni, hogy egyre magabiztosabb és határozottabb vagy, igaz? Most mutatunk néhány tippet, hogy még jobban érezd magad a bőrödben. A trükk nagyon egyszerű: van egy-két dolog, amit a harmadik X-hez közeledve érdemes elengedned a szokásaid közül, és máris önmagad legjobb verziójává válhatsz! Mondjuk is, pontosan mikről van szó.

Precíz piálás

Még mindig műanyag pohárból iszod a fröccsöt vagy a koktélt egy-egy házibuli vagy kerti party alkalmával? Oké, tökre megvan a hangulata (tinédzserkorban), de hidd el, néhány olcsóbb üvegpohár beszerzése sokat dobhat az összképen! Egyáltalán nem leszel sznob, ha rendes pohárba töltöd a bort, vagy ha már itt tartunk bármilyen alkoholt. A műanyagnak ugyanis a sok rossz tulajdonsága közül az egyik az, elrontja a kedvenc italaid ízét… A döntés egyértelmű, nem?

via GIPHY

Bőrpara

Sajnos elérkezett az idő, amikor már nem elég, hogy néha langyos vízzel lelögybölöd az arcod, és havi egyszer felteszel egy hidratáló maszkot. Miután meggyászoltad a fiatalságod, irány a legközelebbi drogéria, és szerezz be a bőrtípusodnak megfelelő arctisztítót, hidratálót, sminklemosót, és persze a fényvédelemről se feledkezz el! Ezek a kencék pedig a legjobb barátaid lesznek, hiszen lelassítják az öregedést és még a bőröd károsodását is megelőzik.

via GIPHY

Ciki cigi

Jó, nem akarunk anyukád helyébe lépni, de sajnos a dohányzás tényleg nagyon-nagyon káros. Tudtad, hogy ahogy elég a cigid, több, mint 7000 fajta kemikáliát bocsát ki magából? Ebből nagyon sok mérgező, és legalább 69 rákot okozhat. Plusz eltömítik a vérereidet, a pórusaidat, sárgák lesznek tőle a fogaid, ráncos lesz tőle a szád, és még sorolhatnánk…

via GIPHY

Tisztaságmánia ON

Nem, egyáltalán nem azt mondjuk, hogy változz rögtön Monica Gellerré, ahogy betöltöd a 30-at. Viszont ha csak tizedannyira figyelsz oda a háztartásra, mint ő, akkor már  nyert ügyed van. Próbáld meg nem elfelejteni kivinni a szemetet (igen, tudjuk, hogy nem túl guszta), kajálás után ASAP elmosni a koszos edényeket, a minimumra csökkenteni a romlott cuccokat a hűtődben, és rendszeresítsd az ágyneműd áthúzását is. You got this, girl!

via GIPHY

Higgy magadban!

A húszas éveidben próbálgattad a szárnyaidat, és ez teljesen így van rendjén. Elfogadtál olyan állásokat, amikhez bőven túlképzett voltál vagy gyakornoki  „fizetést” kaptál (=semmit). De ideje a sarkadra állni, és bízni magadban! Merd kimondani, hogy tudod, mik az értékeid, és elvárod, hogy ehhez megfelelő juttatásokat kapj. Figyeld meg, igazi Wonder Womannek fogod érezni magad egy ilyen beszélgetés végén!

via GIPHY

Pörögj fel!

Képzeld, a fiatal test azért képes olyan irtó szuper formában maradni, mert elképesztően jó az anyagcseréje. De sajnos ez a fantasztikus képesség nem tart örökké! És ezért muszáj aktív életmódot folytatni, hogy elkerüld a különböző egészségügyi parákat. Plusz az sem árt, ha a folyamat közben olyan kerek popsid lesz, mint JLo-nak, vagy Kim Kardadshiannek, nem igaz?

via GIPHY

Még több

Sztárhírek