Ezzel a két csillagjeggyel kéne randiznod a horoszkópod szerint

Így megtalálhatod az igazit is…

Ezzel a két csillagjeggyel kéne randiznod a horoszkópod szerint

Kos: Nyilas és Ikrek

Az biztos, hogy Kosként imádod a függetlenséget, amit a Nyilas és Ikrek jegyű pasik tuti meg fognak érteni, sőt imádni fogják, hogy nem igényled, hogy a nap minden óráját együtt töltsétek. Elég merész, sőt néha kimondottan őrült dolgokra is kapható vagy, ami tuti mindig meglepi majd a párodat. Ez kelleni is fog, ha a párod Nyilas vagy Ikrek, hiszen számukra nincs rosszabb, ha unatkoznak valaki mellett.

Bika: Rák és Bak

A Rák jegyű srácokkal nagyon jól összeilletek, hiszen mindketten utáljátok a meglepetéseket és inkább a komfortzónán belül szeretettek élni. A Bak jegyű pasikkal pedig teljesen meg tudjátok érteni egymást, hiszen ugyanolyan a gondolkodásmódotok és tiszteletben tudjátok tartani a másik munkatempóját és elköteleződését.

Ikrek: Kos és Vízöntő

Az Ikrekben és Kosokban az optimizmus és a játékosság mindig közös pont lesz. Az egyetlen hátrányotok az lehet, hogy mindketten rosszak vagytok az előre tervezésben és nehezen köteleződtök el bármi mellett. Azonban mindkettőtöknek annyira nyitott és izgalmas a személyisége, hogy folyamatosan szórakoztatjátok és felfrissítitek egymás szemléletét, szóval tutira nem fogjátok egyhamar megunni egymást. A Vízöntő jegyű pasival is szuperül kijössz, hiszen nagyon hűséges és szuper hallgatóság, ami valljuk be jól jön neked, hiszen imádsz beszélni.

Rák: Skorpió és Szűz

A Rák és a Skorpió jegyeket tartják a legösszeillőbb párosnak, hiszen mindkettejük érzelmi skálája igen széles és nagyra értékelik az elköteleződést. A Szűz jegyű srácokkal is nagyon jól kijössz, hiszen ők imádják a biztonságot, amit nyújtani tudsz, ők pedig ezért cserébe szinte bármit képesek lennének megtenni, amit kérsz.

Oroszlán: Mérleg és Vízöntő

Mint ahogy azt te is nagyon jól tudod, néha önző tudsz lenni, azonban sebaj, hiszen a Mérleg jegyű srácok ezt remekül tudják kezelni. Nem veszik zokon, ha te vagy a parti dívája, ők imádják, hogy a reflektorfényben tündökölsz, és mindenki rájuk irigykedik, hogy milyen csaj van az oldalukon. A Vízöntő jegyű pasikkal nagyon hasonló a személyiségetek, mindketten extra makacsok vagytok, így elkerülhetetlen, hogy néha összezörrentek. A békülés viszont annál édesebb lesz!

Szűz: Rák és Bak

Egy Rák pasival hasonló elképzeléseitek vannak a jövővel kapcsolatban. Az is tuti, hogy bármikor képes lennél kiállni a párodért, amit a Rák jegyű srácok nagyon értékelnek. A Bak egy másik remek jegy lehet számodra, ha hosszútávra tervezel, hiszen ők is pont ugyanolyan célorientáltak és karrieristák, mint te, szóval nagyon jól kiegészítenétek egymást.

Mérleg: Oroszlán és Bika

Tudod, hogy az Oroszlán srácok néha tudnak sokak lenni, azonban téged ez egyáltalán nem zavar, hiszen imádod, hogy milyen határozottak tudnak lenni és neked is segítenek, ha egy döntés meghozatala túl nagy feladat lenne. A Bika jegű pasikkal pedig elsőre úgy tűnhet, hogy semmi közös nincs bennetek, pedig ha időt szánsz rájuk, akkor rájöhetsz, hogy mennyire jól kijöttök egymással. A Bikák rendkívül lojálisak és mindig ki fognak melletted állni, amit te nagyra értékelsz, ők pedig mást nem is kérnének cserébe.

Skorpió: Rák és Szűz

A Skorpió és Rák párosnál nincs legyőzhetetlenebb, ez tény. De meglepően a Szűz jegyű srácok is szuperek lehetnek neked, hiszen nagyon jól meg tudjátok érteni egymást. Skorpióként nagyon nehezen tudsz megnyílni, addig, amíg nem vagy 100%-ig biztos abban, hogy a másik tökéletes neked, ami a Szüzeknek nem jelent problémát, hiszen náluk odaadóbb és gondoskodóbb jegy talán nincs is. Neked pedig csupán annyi a dolgod, hogy értékeld ezt.

Nyilas: Kos és Ikrek

Imádod jól érezni magad, szeretsz versenyezni és mindig kapható vagy egy kis szórakozásra, pont mint a Kosok. Ti együtt megállíthatatlanok lehettek, ha meghagyjátok egymásnak a szabadságot és függetlenséget. Az Ikrek szintén jó párt alkothat veled, hiszen mindketten imádtok új dolgot tanulni és akár órákon keresztül képesek lennétek beszélgetni még a másoknak érthetetlen témákról is.

Bak: Szűz és Bika

Bakként egy nagyon keményen dolgozó jegy vagy, így értékeled, ha a partnered is hasonló beállítottságú, valamint hűséges és megbízható vagy, pont mint a Szűz jegyű srácok. Amikor egy Bak és egy Bika találkozik, az mindig egy különleges kapcsolat kezdetét jelenti, hiszen talán egyedül a Bakok annyira eltökéltek, hogy egy szinten legyenek veled.

Vízöntő: Mérleg és Oroszlán

Szuperintelligens vagy és ennek szeretsz hangot is adni, ezt pedig a Mérleg pasik nagyon csípik benned, hiszen ők is pont ilyenek. Mindketten nagyon könnyen barátkoztok és imádtok kapcsolatban lenni. Az Oroszlán jegyű srácokkal már nehezebben jössz ki, hiszen nem nagyon érted, miért kell neki mindig mindenben a legjobbnak lennie, de megpróbálod megérteni őt és támogatni, amiben csak lehet. Így pedig szuper párt alkothattok.

Halak: Rák és Bak

A Halak szinte az össze más vízjegyű jeggyel jól kijön, azonban a legjobban a Rák pasi illik hozzá, hiszen teljesen egy nyelvet beszélnek és megértik a másik mély érzelmeit. A köztük lévő kötelék egy életen át kitart. A Bakokkal is szuper párost alkothatnak, hiszen együtt elérhetnek minden olyan célt, amit kitűznek maguk elé.

Még több

Sztárhírek