Ritka videót osztott meg magáról Meghan hercegné

Méghozzá Insta-sztoriban, amire eddig nem volt példa!

Ritka videót osztott meg magáról Meghan hercegné

Meghan hercegné a napokban átvette az irányítást a Sussex royal Instagramja felett és megosztott pár videót, amit a rajongók imádnak. A felvételeken az látható, ahogy a hercegné megjelenik egy fotózáson, amire senki sem számított. Betekinthetsz a kulisszák mögé, sőt azt is láthatod, ahogy Meg kiveszi a részét a melóból: ott segít, ahol tud.

Harry feleségének meglepi feltűnése viszont nem véletlen: a hercegné egy ruhakollekciót készül piacra dobni egy jótékonysági szervezettel együtt. A Smart Works ugyanis hátrányos helyzetű nőknek segít felkészülni egy állásinterjúra coachok és egy új outfit segítségével.

Az amerikai Bazaarnak egy bennfentes elárulta, hogy a hercegné mindenkit meglepett azzal, hogy megjelent a helyszínen. Nagyon laza, hosszú világoskék ingben és farmerben jelent meg, amit egy magassarkú cipővel egészített ki. Ahogy a videókon is látszik, Meghan nagyon jól érezte magát végig, viccelődött és sokat nevetett a stábbal. A felvétel legutolsó pillanataiban pedig a hercegné boldogan tapsol, ami valószínűleg azt jelenti, hogy szuperül sikerültek a fotók.

Mostanában egyébként rengeteg támadás érte a royal párt, amiért nem voltak elég környezettudatosakk és többször is magángéppel utaztak. Bár több híresség, köztük Pink is megvédte őket, talán a jótékonysági szervezettel való együttműködés kivált egy kis szimpátiát azokban is, akik Meghan és Harry minden lépését kritizálják…

Még több

Sztárhírek