Te sem rendelsz innen ruhát, ha meglátod ezt a képet

Egy brit lány mutatta meg legutóbb, milyen az igazán félresikerült netes rendelés…

Te sem rendelsz innen ruhát, ha meglátod ezt a képet

Bethany Ward, brit diák a Boohoo nevű webshopról rendelt ruhát a napokban, ám egyáltalán nem azt kapta, amire számított. A lány elmondása szerint így is nehezen talál megfelelő méretű felsőket magára, ezért nem örült, amikor felpróbálta a legújabb, 14 fontba kerülő (kb. 4800 ft) szerzeményét.

Már csak azért sem volt feldobva a pink cucc láttán, mert eredetileg azt tervezte, hogy ebben ünnepli meg a pasijával, Ainsley Hicks-szel a második évfordulóját Mallorcán. A webshop viszont akkorát bakizott, hogy a lány nemcsak bulizni nem fog tudni a villantós darabban, de még csak utcára sem léphet benne. A fotót itt tudod csekkolni!

A Boohoo ugyanis véletlenül sokkal kisebb méretben küldte el a kétrészes ruha felsőjét, bár a képet elnézve azért nem ez az egyetlen probléma a darabbal. Az eredetivel összehasonlítva látszik, hogy a felpróbált outfit anyaga is teljesen más.

Bethany egyébként az esettel kapcsolatban a brit Daily Mailnek így nyilatkozott: „Tíz kilótól szabadultam meg 2 hónap alatt, hogy a mellemből is veszítsek egy kicsit, mert az online shopping igazi rémálom tud lenni. A ruha mindkét részét L-es méretben rendeltem meg, de a top S-esként érkezett.”A lány azt is hozzátette, hogy nem fog többet erről az oldalról rendelni, sőt meggondolja, hogy a tömegesen gyártott ruhák között nézelődjön-e még, ahol amúgy sem mindig találja meg a saját méretét.

Még több

Sztárhírek