Tom Holland soha többet nem bújik Pókember szerepébe?

Aggasztó infók terjednek a neten.

Tom Holland soha többet nem bújik Pókember szerepébe?

Hollywood egyik legfiatalabb sztárja, a 23 éves Tom Holland az utóbbi időben nagyon boldog, hiszen rátalált a szerelem. Most azonban nyugtalanító infók érkeztek a karrierjével kapcsolatban, könnyen lehet, hogy nem készül vele több Pókember-film a Marvel-univerzumban.

Ennek az az oka, hogy a Marvel Studiost birtokló Disney nem tud megállapodni a Sonyval. Pedig már korábban is a kettejük együttműködése tette lehetővé, hogy Peter Parker, illetve Pókember bekerülhessen a képregényfilmekbe.

Ugyanis a Sony-t illeti meg a karakterrel kapcsolatos összes jog, ennek pedig meg is kéri az árát. A Disney persze nem akar olyan sokat fizetni, ebből adódik a probléma. Ha viszont ezzel elveszítik a karaktert, akkor tuti, hogy Tom Holland többé nem bújhat Pókember-jelmezbe, ami miatt nagyon sokan lennének szomorúak. Ugye, te is?

Nyugi, ez még nem biztos!

A híreket egyik cégóriás se erősítette meg, tehát valószínűleg még mindig zajlanak a tárgyalások és előbb vagy utóbb, de megtalálják a megoldást. Tommal pedig minden a legnagyobb rendben van, hiszen jelenleg két önálló pókos filmre van még szerződése. Ez azt jeleneti, hogy egy ideig még biztosan ő lesz az igazi Pókember!

Még több

Sztárhírek