6 dolog, amit csak a Szüzek érthetnek

Te is a legkritikusabb csillagjegyhez tartozol? Akkor ezek a jellemzők tuti ismerősek lesznek!

6 dolog, amit csak a Szüzek érthetnek

1. Nálad nem létezik kritikusabb személy. Egyszerűen van arra egy hatodik érzéked, hogy kiszúrt bárkiben vagy bármiben a hibát. Akár pénzt is kereshetnél vele: nem gondoltál még arra, hogy filmkritikus legyél?

via GIPHY

2. Nem te vagy véletlenül Monica a Jóbarátokból? Nálad mindennek megvan a helye, imádsz takarítani, és azon sem lepődne meg senki, ha számoznád a bögréidet vagy minden alkalomra külön törülközőt (egészen pontosan 11-et) tartanál.

via GIPHY

3.  Mivel nálad mindennek tökéletesnek kell lennie (helló, Miss Maximalista!), ezért néha bekamuzod, hogy minden oké, még akkor is, ha semmi sem oké. Senki sem tud olyan jól tagadásban élni, mint te!

via GIPHY

4. Mivel irtó realista vagy, ezért a barátaid folyton tőled kérnek tanácsot. És mivel szuper jól megy neked a problémamegoldás, néha átcsapsz enyhe irányításmániásba. Főleg, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt te kitaláltad.

via GIPHY

5. Minden diétát, edzést és táplálkozási szokást ismersz. Nagyon durván odafigyelsz az egészségedre, és gyakran kapod magad a netet böngészve öndiagnosztizálni. Csak nem egy kezdődő hipochondria?

via GIPHY

6. Pontosan tudod, hogy mit akarsz. Legyen szó ruháról, kajáról vagy épp pasikról. Nem, nem válogatós vagy, és nem is kényeskedő. Csak céltudatos.

via GIPHY

Még több

Horoszkóp